Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 5 Ianuarie 2025 sunt:
Am o masina de facut taitei si doar ii intinde si de taiat nu ii taie. Trebuie reglata de undeva? Merci.
Va rog sa raspundeti doar daca stiti. Ati vazut ca la mega image au mancare gatita de ei gen pui la rotisor, carnati, mici, cartofi si sunt puse in pungute sa stea calde. Am luat cartofi prajiti si...? (mai mult)
Fetelor! Azi am propus să fac trendul acela cu tricoul pentru iubitul meu. Dacă folosesc ruj credeți că se ia la spălare? Am deja vopseaua pentru textile dar m- am gândit dacă pot folosi...? (mai mult)
La ce se poate folosi detergentul automat? Merge sa pun in apa ca sa spal gresia? Se intampla ceva? Mai am detergent de vase. Altceva n-am si as vrea sa spal pe jos... :(
Salut! Am incercat sa fac gem de căpșuni dar fara a folosi gelfix doar o jumătate de kg de zahar gelifiant la 5 kg de căpșuni. L- am pus deja în borcane dar îmi pare că nu sa întărit destul, ...? (mai mult)
Cum aș putea să scat de mirosul de ceapă din gură?
AJUTOR va rog! Dau funda! Incerc sa aprind un aragaz foarte vechi, model Metalica, dar nu merge. Cand rotesc din arzatoare, iese doar gaz si nu foc! Ce fac?! Ma gandeam ca poate trebuie sa aprind cu...? (mai mult)
Salutare! Am cumparat niste haine de brand din mall ca nu prea am mai avut de mult timp si am bagat la spalat cateva din ele dupa cateva zile, le- am pus la spalat la 30 de grade cat scrie pe eticheta...? (mai mult)
Am dat din greseala cu niste cif pe niste pantaloni roz si acum se vede o pata albicioasa. Cum o fac sa dispara?
Buna. Stiti careva precis,cu mixer normal cu palete metalice daca faci vinete se oxideaza, innegresc? Sau trebuie neaparat cu palete de plastic? Dar maioneza? Mersii.
Am nevoie de putin ajutor. Pe o sticla de soluție pentru curățarea interiorului mașini imi scrie asa: Curățare usoară la interior: Dilutie Recomandata de la 10:1 pana la 7: 1, ce înseamnă asta?...? (mai mult)
Bună TPU, Am o reteta de brioșe dar nu îmi reușește, presupun ca ceva lipsește sau ceva fac greșit. Cine mă poate ajuta dau funda. Iată reteta: Mixezi: 120gr unt cu 180gr zahăr. Adaugi ...? (mai mult)
Sunt sanatosi melcii care ies afara dupa ploaie? Noaptea erau o gramada... asa ca am luat vreo cativa si am facut un fel de supa din ei. Vine maine in vizita o amica si vreau sa o uimesc cu ceva nou. ...? (mai mult)
Cu ce se sterge vopseaua de textile(haine) de pe maini?
Parere ketchup-ul de la TOMY zero zahar?
La ce lanturi de supermarket gasesc Sparanghel(asparagus) verde proaspat?
Hello! Are cineva o soluție pentru cearșafurile de pat fără elastic, cum sa fac sa le prind de saltea astfel încât sa nu se mai sifoneze pentru ca ma dispera groaznic…? Eu am folosit pana acum...? (mai mult)
A incercat cineva siropul de ovaz -îndulcitor? Ce gust are?
Ma voi muta intr- o chiria care nu are loc pentru masina de spalat dar are spalatorie, care nu vreau sa o folosesc. Daca imi cumpar o masina de spalat, as putea avea furtunul de evacuare in chiuveta dar...? (mai mult)
A incercat cineva siropul de cafea maribel care se vinde ocazional la lidl? Ma intereseaza cel de vanilie se simte gustul de vanilie sau e doar dulce-neutru?
In majoritatea filmelor cu americani vad ca mananca la micul dejun Pop Tarts, am avut ocazia sa-mi iau, mi-am luat si chiar mi-au placut.Mai sunt si alte dulciuri de genul, daca aveti idee va rog?
Bună! Vreau sa îmi cumpăr un mixer cu bol care sa poată frământa 2 kg de faina și nu știu ce sa aleg, am nevoie de niște recomandări.
Salut. Este diferit zaharul din fructe fata de cel adaugat?
La 500 de ml sirop, cam câți ml de apă ar trebui să pun? Ca să nu iasă nici prea dulce nici să nu se simtă deloc că este dulce.
Vreau sa știu de ce putere trebuie sa fie centrala termica pe lemne pe care vreau sa o instalez. Cat face: 180m3 x 50w/m3
Buna TPU, vreau sa beau nestea cu gheata dar nu mai am pahare in casa. Ce pot sa fac? Nu pot sa pun gheata direct in sticla ca e mare sticla si se topeste gheata acolo. Dau funda :*
Buna! Astăzi mi s- a întâmplat un lucru oribil. Mi- am pregătit o cafea, pe care am pus- o într- un termos, când am filetat capacul, pur și simplu mi- a sărit cafeaua fierbinte in fata....? (mai mult)
Exista vreun site care ofera piese de mobilier cum ar fi (dulap, sifonier) cu montare contra cost? Nu suntem tamplari de meserie sa stam sa ne uitam pe niste schite facute in 2 pasi si 3 miscari de multe...? (mai mult)
Bunaaaa, mi-am dat din greșeală cu picătura pe mana, ce pot sa fac? Dau funda
Salut! Mi- am luat ghete de fotbal cu o mărime mai mare(eu purtând 42, 5 mi- am luat 43, 5) pentru ca in magazin doar acelea îmi veneau, iar acum când ma joc fotbal îmi mai joaca piciorul ...? (mai mult)
A testat cineva culturile bacteriene si mucegaiurile nobile la fabricarea mezelurilor de casa? Ce produse ati folosit?
Bună TPU, Ce să fac să îmi crească aluatul de foietaje și de pizza gata-cumpărat, în cuptor? Dau fundă!
Ce alimente neperisabile poți lua în bagaj atunci când pleci pe TIR?
Bună.Am o întrebare. Pot folosi frișca din lapte la prăjituri?
Este normal sa aud voci in cap noaptea cand incerc sa adorm?
Buna! Cum as putea sa curat perechea asta de adidasi? Sunt pretentiosi:)) https://ibb.co/gF5c09W https://ibb.co/w6Nh0cc https://ibb.co/8NwWS7j I- am luat mai mult pentru ploaie/noroi ca sa ...? (mai mult)
Salut. Oare de ce la pizza cumparata, congelata imi iese blatul foarte tare cand o coc? O scot din congelator si o bag direct in cuptor, o las cam 8, 9 minute iar cuptorul este pe gaz. Unde greșesc? ...? (mai mult)
Bună ziua lume, am și eu o întrebare, am făcut pentru prima dată gem de portocale însă mi- a ieșit amar și nu știu de ce, știe cineva daca ii pot face ceva? Sau unde am greșit de a ieșit...? (mai mult)
Salut! Azi mi-am scapat telefonul in veceul de afara si husa miroase foarte urat, cum pot sa scot mirosul?
Bună! De fiecare dată când îmi pun hainele la spălat, când le scot, îmi apar foarte multe scame pe ele deși, înainte să bag hainele la spălat, le fac cu rola aia pentru păr și atunci se...? (mai mult)
Salut! Cum pot sterge corect urmele de pamant de pe niste adidasi albi din panza?
A reusit cineva dintre voi sa-si automatizeze bucataria, la modul ca apesi pe un buton si se face mancarea singura? Daca da, imi trimiteti si mie schitele?
Heiiiii, știe cineva rețeta americanilor cum se gătesc fructele de mare? Gen pun porumb, oua fierte împreuna cu fructele de mare in punga cu un sos, înțelegeți la ce ma refer. Și unde as putea...? (mai mult)
Buna ziua, stie cineva cum pot sa curăț o placă subțire de plexiglas? Am încercat sa o curăț cu spirt si sa albit toată... Acum nu mai este transparenta
Ce înseamnă eroare F13 la centrala termica?
Salutare TPU! Am si eu o intrebare, voi cum umblati prin casa? Desculti sau cu papuci de casa?
Din greseala mi- am patat hanoracul cu putina motorina. Unde a ramas mici urme am dat cu putin fairy de vase de lamaie. Este posibil sa imi fi stricat hanoracul? Acum petele de la fairy o sã ramana pe...? (mai mult)
Salut, am o pereche de jordan 4 military black si imi sunt cam mari, eu port 42 iar marimea este 43. Ce pot face sa ii micsorez putin? Dau funda
O sa fac doi cozonaci din 1 kg de faina. Ce marime de tava sa folosesc? Sunt mai multe.una de 30cm e prea mare sau potrivita? Sau voi ce marimi aveti la tavi?
Ați văzut vreodată frunze de viță de vie în comerț? Pentru sarmale. Unde?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
aurel111 întreabă:
SophiaSsX întreabă:
margaretasmash întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!