Salut! Imi puteti spune o rețeta de sake foarte bogată calorii?
Salut TPU! Cum se citește contorul de energie?
Bună ziua! Dacă există pe aici persoane vegetariene: dați-mi și mie, vă rog, o rețetă simplă pentru cină (vegetariană). Mulțumesc!
Am o centrală termică pe lemne și nu este curent de 24 de ore și nu mai are sursa de energie dar eu am făcut foc deoarece caloriferele se încălzesc normal, credeți ca poate sa apăra vreo problema...? (mai mult)
Ce sfat îmi dați? Vorbesc cu un băiat si înainte era foarte cald, deschis, răspundea repede. Acum de când ne- am văzut si s- a împăcat cu un vechi prieten nu mai e la fel este : rece, răspunde...? (mai mult)
Bună ziua! Știe cineva cum se face mălainic sau turtă de mălai? Am încercat ieri o rețetă, dar mi-a ieșit turta de mălai foarte pietroasă, foarte greu de mâncat.
Salut, am o geaca de la pull bear și e pătată nu știu cu ce e lucios pare a fi ceară dar nu e Nu merge sa pun poze pe TPU dar cine vrea sa ma ajute sa lase un mesaj sa I las o metoda de...? (mai mult)
Bună ziua! Am o întrebare, cu ce as putea înlocui frișcă lichida pentru o glajura de ciocolata?
Buna ziua! Am vrut sa fac o prăjitura deșteaptă dar mi s-a branzit amestecatul acela de zahar cu oua, unt și lapte. Am amestecat cu albușul și am pus-o așa la cuptor. O sa mi iasă sau nu?
Buna am folosit soluție pentru curățarea canapelei Pt ca mirosea, s-a uscat dar miroase foarte tare a soluție e foarte înțepător mirosul! Ce pot face sa scap de acel miros?
Saltul TPU va rog să îmi spuneți ce sa fac... iubita mea mi- a spus că nu mai simte emoțiile alea când mă vede nu mai simte fluturi in stomac... vreau să îmi spuneți dacă e bine sau nu daca ...? (mai mult)
Cum pot sa cos un fermoar manual? Il pot coase?
Salut TPU! Am o problema care sta in felul urmator. Eu factura de gaze am primit o pe 22 23 ianuarie. Fiind ocupat cu facultatea avand sesiuni n am fost sa o platesc imediat deoarece am vazut ca pe factura...? (mai mult)
Cum se monteaza un snur elastic la o jacheta cu fermoar?
Hei! Cum se prepara simplu si rapid budinca de la Dr. Oetker?;)) are cineva rețetă?
Salut! Cei care stati la apartament cu 1 camera sau 2 camere, cat v-a costat intretinerea pe o luna, iarna asta? Gen gaz, apa calda, curent, apa rece, gunoi, etc. Merci!
Cum pot scapa de rujul de pe lenjeria de pat cat mai repede?
Brânza cu mucegai nobil este mai sănătoasă cumva decât celelalte brânzeturi? Cu ce, și în ce fel dacă știți?
Cu cât se vinde brânza de oaie, kilogramul, in zona voastră?
Sunt foarte suparata. Anul trecut in martie am facut 3 camere la mansarda. Peste iarna nu a stat nimeni acolo si nu le- am mai incalzit. Acum am vazut ca sunt crapati toti peretii, inclusiv tavanul. Niste...? (mai mult)
Salut. Îmi poate spune cineva la care se se folosește piesa asta la mașina de spălat? Dau fundă https://spares4indesit.co.uk/casing-cover-motor-support-gap-cover-arcelik
Voi ce ingrediente puneți în omleta preferată?
Salut. Care sunteti abonati la hidroelectrica si nu v-au venit facturile, ce ati facut in acest sens?
De ce blatul de pizza nu îmi iese acasă niciodată atât de bun și reușit ca cel de la pizzerie? Ce lipsește oare?
Care este sosul preferat când gătiți paste?
Salut. Cine îmi recomanda un espressor de cafea bun până în 1000 lei?
Ce retete de Sushi mai stiti? Adica ce mai merge bine inauntru?
Bună! Ma tot chinui sa gasesc reteta perfecta de cozonac. Dupa lungi cautari si retete esuate. Am găsit- o, au crescut frumos, nu s- au lasat la dospit sau copt, gustul de nota 10. Doar ca nu mi ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre acest produs Espressor manual DeLonghi EC235.BK, 1100 W, 1 L, 15 bar, Negru? Este bun?
Cine știe o rețetă bună de langosi?
Salut, Cum imi dau seama daca mierea pe care o cumpar este naturala? Sau macar cat de cat, nu neaparat sa fie 100%. Dar am auzit recent cum se procedeaza in Romania, efectiv e revoltator ca acei ...? (mai mult)
Ce părere aveți de espressorul acesta de cafea Espressor cafea Samus Espressimo 20 Silver 1.6 litri 20 Bari 850W Inox/Negru? E bun?
Bună TPU! Numai belele pățesc cu comenzile de pe net! Sa trecem la subiect :)) stie cineva dacă merg strămtati adidașii (sneakers) de sport? Mi se par larguti, am pus tălpici dar asa dau o impresie...? (mai mult)
Am ambient SALUS, iar de cateva zile, nu mai decupleaza, care este cauza? Multumesc!
Știți de unde să iau kataif din Cluj?
Buna seara, am o problemă, acum mai nou o ajut pe mama în casă, m- a rugat să șterg mobila din bucătărie și am dat cu săpun și cu un burețel micuț, a rămas puțină spumă care a intrat în...? (mai mult)
Ce parere aveti despre siropul de agave?
Ce indulcitori naturali folositi in loc de zahar?
A incercat cineva sa faca cafea cu unt de cacao/cocos/unt clasic? Iese mai cremoasa sau face o spuma la suprafata?
Bună TPU, ce alimente conțin fier?
Buna TPU, practic jiu jitsu si ma intampin cu o problema.Ce as putea face sa scot mirosul urat din kimono? Am facut o greseala intr-o seara am uitat sa-l scot la aer si de atunci miroase ciudat.
Salut, Stie cineva ce pun frizerii in soluția pe care o folosesc dupa ce te tund (bărbați)? Iti pulverizează cu ea pe par si miroase f misto fiind si fresh asa?
E adevarat ca sub 60 de grade nu mor bacteriile?
E ok daca spal la 40 de grade si rufe care se spala la temperaturi mai mari? Sau ma voi imbolnavi daca le spal la 40?
Salut! Știe cineva dintre voi cum se fac castraveții în muratura aia care are gust de sare? Nu vorbesc de cei murați în oțet sau agrudulce. Mor după ei și ma gândeam sa ii fac în casa,...? (mai mult)
Bună! Mi- am achiziționat un airfryer. Ideea e ca nu stiu ce sa gatesc la el. Imi puteti recomanda o pagina sau ceva. Am gasit doar retete aberante cu ciuperci culese doar la luna plina, peste din tara...? (mai mult)
De ce mi-a ieșit aluatul de pizza foarte tare?
Cum va plac fulgii de ovaz? Intregi sau maruntiti?
Salut. Am dat cu Savo Antimucegai si s- a scurs si pe perete in jos. Daca spal peretele vor ramane urmele de solutie? Am dat acum cca 20 de min si ma gandesc sa spal peretele unde am dat pentru ca petele...? (mai mult)
Salut TPU! Cum repar un scaun de piele cu spătarul rupt? Avea un cadru de metal intern care s-a rupt la îmbinarea cu cadrul ce tine șezutul. N-am aparat de sudura! Ceva idei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Biancasata întreabă:
magda00 întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?