Care sunt cele mai bune filtre pentru apa?
Buna, Deci eu când fac puiul la cuptorul electric și ma ghidez după temperatura/durata de pe net de exemplu nu se face puiul destul, dar îl pot tine și doua ore la 200 de grade ca tot se face ...? (mai mult)
Bună. Am si eu o pereche de adidași albi care in partea din față a piciorului sunt acoperiți cu o pânză albă. Acea pânză s- a murdărit cu ceva care la culoare seamănă cu culoarea de rugină....? (mai mult)
Bună,știe cineva daca balsamul de rufe ar putea lăsa urme albe pe hainele negre?
Salut maine am evaluarea nationala la romana si imi este teama sa nu deairic sau ceva ce nu stiu. Am emotii mari, un sfat ceva va rog multttt
Bună! Îmi poate recomanda cineva cu aragaz bun, pe gaz, până în 1500 lei în care să pot și coace? Am unul nou, arctic, dar cuptorul merge doar jos, sus se aprinde separat, pentru grill și...? (mai mult)
Cu ce se pot scoate petele de ulei de pe haine?
E bun mopul cu aburi?
Hei, ajutor, daca am pus roșiile peste morcovul și legumele călite mai fierb? Sau rămân crude?
Știe cineva cum se ia vopseaua neagră de păr de pe mobilă albă?
Se pot spala haine colorate cu haine inchise asa impreuna fara sa se decoloreze nici o haina? Daca da, cum?
Ies petele de la musculite daca pui doar detergent? Sau trebuie si atunci vanish? Ca mi-am patat azi un tricou asa
Salut, noi la sfârșitul clasei a 8 a avem un obicei de a lua un tricou complet alb și de a ne semna pe tricou cu un marker permanent, tricoul meu s- a cam murdărit deși nu l- am purtat si aici vine...? (mai mult)
Cum indepartez petele de transpiratie de pe un tricou? Tricoul e galben, petele sunt negre, nu stiu de ce.
Bună, TPU. Eu stau în chirie cu două persoane, iar ele sunt extrem de mizerabile. Nu fac niciodată curat, lasă mâncarea în bucătărie/frigider până ajunge cu mucegai, aruncă hârtia igienică...? (mai mult)
Cei care consumați, care vi se pare mai bună (și de ce): Nutella sau Fineti?
O pasta de dinti foarte mentolată? Sau ceva sa mi lase gura fresh calumea?
Bună seara, eu cum sunt fumător fumez in casă și am observat că pe un perete s- au pus câteva pete negre de fum, oare știți cum as putea sa scot petele fara să trebuiască să revopsesc? Daca...? (mai mult)
Hey TPU, cum pot sa scot pixul de pe o sapca roșie bulls fără sa se decoloreze? Dau funda va rog
Dati- mi va rog o reteta foarte buna de sos de ciuperci mie niciodata nu- mi reuseste asa de bun cum am mincat de exemplu lunea la restaurant avea culoarea portocalie si un gust excelent.Cea mai buna reteta...? (mai mult)
Salut, TPU! Cum as putea sa spal faianta din baie? Dar cada? Nu le-am spalat niciodata de cand m-am mutat unde stau si arata cam jegos. Cum procedez?
Buna TPU, la lidl de sâmbăta Iberica pe spatele la un produs "jambon serano" de la sol&mar era o rețeta, cred eu, "lasagna". A păstrat cineva rețeta? CUm se numea? Dau funda!
Salut. Daca bag o perche de pantaloni de trening (bumbac) in apa fierbinte spre fierbere, se vor micsora? Am o pereche mai veche si nu i-am purtat deoarece sunt prea largi, ii vreau mai mici.
Salut. Cu ce aș putea să șterg ecranul televizorului?
Bună, am o problema pe robinet este ca o arsura și nu merge cu nici un produs jos, oare dacă dau cu sprey de inox are ceva sa îl vopsesc, dacă ma puteți ajuta cu un sfat?
Care este diferenta intre tocana de cartofi si mancarea de cartofi si care este denumirea corecta? Multumesc.
AJUTOOOR, va rog ajutați- mă, se apropie sfârșitul anului școlar și eu am murdărit cartea de română la cotor, cum pot lua cerneala de pe cotor? Va rog frumos sa îmi spuneți cum sa iau cerneala...? (mai mult)
Cum sa scap de insecte in bucatarie? Noaptea se plimba pe unde vor, azi am gasit una in frigider. Ce produse sa folosesc ca sa le fac sa se indeparteze de bucatarie si de frigider?
Cum reusesc oamenii să facă mâncarea sa arate așa bine? Orice fac arata groaznic chiar daca respect rețetă. Ce îmi lipsește oare?
Bună ziua! Am un mobilier de dormitor cu care nu am ce sa mai fac. Ce pot face cu el? P.S. la tara.
Am o pungă de orez care a expirat pe data de 17.10. 2021. E un pericol pentru sănătate dacă mai consum acel orez?
Trebuie si daca spal de mana sa torn 100 de ml de vanish sau doar daca spal in masina?
Mai poti sa le faci cum au fost hainele care au intrat la apa? Si daca da, cum?
E ok daca speli cu sapun de maini lavetele?
Salutare. Știe cineva cum se face coobler de căpșuni?
Idei de cina sanatoasa cu putine calorii?
Buna! De ceva timp am observat pui de gandaci in bucatarie, ca aseara sa observ doi mai mari si in dormitor. Va rog sa imi recomandati o solutie buna care sa ii omoare rapid si sigur.Am incercat spray,...? (mai mult)
Salut. Aveți idee cum se face sarea de lamaie?
Salut,oare de ce daca mananc foarte mult trebuie sa merg instant sau aproape la baie? are legătură cu faptul ca fac mult sport?
Cum pot masura popcorn-ul facut daca nu am o cană de aceea gradată?
Cat se tin legumele congelate la fiert? Si le bag de la inceput in apa sau abia cand fierbe apa?
Buna ziua, cu ce se pot curăta petele de murdărie de pe pereții albi?
Salut.Cum se face siropul de cireșe?
Intrebare pentru Arta Culinara :) Taicamio e om batran, nu prea mai are dinti in gura. Proteza nu mai are pe ce sa si- o puna, ca era facuta pe niste dinti care sunt "bye- bye", asa ca trebuie sa-...? (mai mult)
Cum pot sa știu câte kilograme de haine pun la spalat? Masina are o limita și dacă treci de acea limita nu spală. Cum pot afla ce greutate are fiecare bluza ca nu am cantar?
Vă rog, apa rece de la baie ( vana ) este potabilă? Mulțumesc mult.
Salut. Am o problema destul de mare. Deci..eu m- am apucat de exercitii în casă și îmi trebuie un cantar de bucătărie dar părinții nu vor sa- mi cumpere. Ei zic ca nu am ce face cu el. "Cantarul...? (mai mult)
La ce pot face faina de naut, la blenderul electrica sau la o moara electrică de 500 lei?
Am pus niste naut la fiert de la 7 dimineata si nu fierbe, este aproape intreg, ce trebuie se fac sa fiarba pe viitor?
Se pot scoate urmele vechi de la deodorant de pe haine? Dar cele de detergent? Daca nu, ce e de facut atunci cu acele haine sa le porti asa sau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Roxette909 întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Elelena65 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.