Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 3 Februarie 2025 sunt:
Salutare se pot face cartofii dulci fierți sau nu sunt atât de gustoși?:))
La ora asta voi dormiți?
Mobila de pal melaminat umflata din cauza umezelii poate fi salvata? Un colt de la mobila, cam 10×5 cm s- a umflat foarte tare(1, 2 cm), presupun ca din cauza umezelii. Oare pot face ceva sa îl repar?...? (mai mult)
Pentru cunoscatorii de torturi: Buna! AS vrea sa fac un tort pentru ziua bunicii si mi- a venit o idee: Tort in 4 straturi cu blat de cocos si bucatele de capsune. Crema "american buttercream frosting"...? (mai mult)
Aveți voi capacitatea sa dați sfaturi casnice?
Salutare TPU, cand cauti o reteta culinara pe google, cum iti place sa ai informatia? Sa fie reteta scrisa sau sa fie video? Ce atrage mai mult la public?
E diferita tocanita facuta pe aragaz fata de cea facuta la ceaun? Din ce am auzit(vag)cica ar fi diferita, dar ma gandesc ca tot la flacara o gatesti indiferent ca e vorba de gaz sau de niste lemne care...? (mai mult)
Ce pret vi se pare bun pentru un kg de cheesecake?
Ce gatiti saptamana aceasta?
Buna! La ce cofetarie din Iasi gasesc prajituri cu caramel foarte bune? O zi minunata sa aveti!
Ce consum am pe zi cu urmatoarele: lada frigorifică Zanussi, centrală termică pe lemne de28kw, cuptor cu microunde, un TV Sony brawia, un boiler de 50 l pe curent, 5becuri de40w și o bandă de...? (mai mult)
Am cuptor electric fara ventilatie si vreau sa fac carne si ceva legume, merge? Se fac multi aburi inauntru si mi e sa nu ia foc ceva, am auzit ca trebuie ventilatie la fripturi si d astea
Ce parere aveti de alternativele vegane pentru carne? Cum ar fi bugerul, cremvustii, etc.Va plac? Nu neaparat astea doua, orice mancare vegana care inlocuieste carnea.
Ce mancare pot sa fac la focul de tabăra? Vreau sa fac mancare pe foc...nu îmi spuneți bezele ca am și de alea. Vreau altceva
Care este diferența dintre faina neagra și faina integrala?
Culturile lactice din iaurt ce sunt? Au vreo treaba cu iaurtul/lactatele in sine sau sunt ceva diferit? Am un iaurt vegan pe care scrie ca are culturi lactice. Si incerc sa imi explic fenomenul...
Am fost la cineva care are o centrală pe lemne căptușită cu tablă pe exterior. Centrala nu e nouă, e cumpărată de la altcineva care a folosit- o ani de zile. Ei bine, chiar dacă băga lemne...? (mai mult)
Salut! Știe cineva care este modelul de friteuză reprezentată în videoclipul acesta la minutul 16:12? Ofer fundă!...? (mai mult)
Ce se intampla daca te speli prea des pe față? E adevărat că îți crapă fața? Și dacă se crapă,se regenerează la loc, la fel de frumoasă ca înainte?
Bună TPU. Am o întrebare. Pot să țin instalația de Crăciun pusă pe perete să lumineze dacă au trecut sărbătorile?
Buna TPU. mi am luat 2 pernite de la kik din acelea pentru buzunar sa tina cald. le- am folosit odata si le- am bagat dupa ce s- au cristalizat in apa fierbinte pana s- au topit, dar dupa ce se racesc...? (mai mult)
URGENT! Am o priza mai proasta de felul ei, si a făcut o flamă, dupa care s- a oprit tot curentul, picase o siguranță, am desfăcut priza ca sa nu mai faca scurtul pur si simplu am lasat firele...? (mai mult)
Salut. De ce e bine sa amestecam diluant în vopsea? Se lipește mai bine?
Am găsit aici câteva informații despre păstrarea icrelor, unele metode mi se par cam... aiurea, voi cum știți ca trebuie procedat corect? https://itzone.info/cum-pastrez-icrele/
Cu ce pot lua pete de detergent din zona asta a pantofului? Hahahaha https://imgur.com/gallery/pvPm67A
Hai salut! E adevarata treaba asta cand te doare urechea, cică, daca faci un cornet din hârtie și ii dai foc "trage" curentul sau cu țigara, că mie personal nu are nici o logică
Exista mărunțitor de alimente pentru persoanele in varsta? Adică, de exemplu sa mărunțească niste carne gătită. Cum se numește?
Buna! Vin si eu cu o intrebare, toti oamenii din blocul in care locuiesc au interfon, iar eu nu, pentru ca proprietara nu a binevoit sa puna, in acest caz, cum procedez sa imi pun si eu interfon?
Salut. Care este marimea pentru A4? Ma refer la aspect ratio (1:1, 3:4, 16:9…). Am nevoie sa printez ceva in format A4, dar inainte de asta trebuie decupat deoarece nu e in format A4.
Salut! Cum pot curăța aceasta pereche de adidași fără sa îi stric? Nike Court Royale 2
Dacă niște pantaloni au cute și sunt din imitație din piele, se pot rupe unde sunt cutele?
M-am mutat la bloc si sunt numai scame peste tot, ce sa fac sa scap de ele?
De curand am am avut un incendiu in casa si cateva camere au luat foc si restul camerelor au fost afectate foarte tare de fum. Purificatoarele de aer in jur de 200- 500 lei pot scoate mirosul de fum din...? (mai mult)
Imi puteti reocomanda jocuri făine pentru caculatorul meu primit de la bunica fara babe maritate dau funda
Voi știți să gătiți? Eu știu, dar nu sunt un bun bucătar. Unele mâncăruri nu îmi ies bune. Ce sfat îmi dați?
Buna. Ce condimente as putea folosi la orice tip de carne? Vreau sa fac o solnita cu un amestec si sa il folosesc o vreme doar pe ala dar sa mearga la mai multe.
Buna. cum imi dau seama care ananas este cel mai bun/copt cand merg la magazin?
Am luat un aragaz Arctic pe gaz (eu am vrut pe gaz, nu am vrut cuptor electric), l- am montat la butelie (ca inca nu avem retea de gaze in oras), dar cuptorul arde foarte tare. Am schimbat de 2 ori ...? (mai mult)
Cine știe o rețetă exactă de mâncare pentru cineva cu ulcer la stomac, să fie și potrivite pentru craciun, (de ex: ciorba sau sarmalele)? Nu am creativitate culinară, și pe internet nu găsesc...? (mai mult)
Buna TPU! Ati incercat vreodata sa splati o pilota cu pene de gasca? Eu am una de foarte mult timp, pe care a facut- o bunica mea. Nu a fost curatata niciodata si mi se pare murdara. Daca ati incercat,...? (mai mult)
Salut eu mi am luat un antrenor personal dar nu- mi place deloc cum e...mă așteptam să fie diferit nu mai vorbesc de alimentație Eu trebuie sa slăbesc si mi- a băgat mese gen piept de pui cu orez...? (mai mult)
Din cauza unui prieten am înghițit niște pasta de pix. La început aveam toată limba neagra dar mi- am clătit gura. Apoi am început puțin sa amețesc iar acum mâncarea are un gust puțin ciudat....? (mai mult)
Buna seara! A facut cineva tuica fiarta prin intermediul unui espressor dolce gusto? Trebuie pus si zahar?
Salut! Astaazi eram la scoala iar cand m- am uitat pe geaca mea avem o mazgalitura de pix pe ea, am incercat sa scap de acea mazgalitura cu ce aveam la indemana si mi- a venit in cap sa dau cu dezinfectant...? (mai mult)
Salut TPU. Am cumparat aseara o punga de inele de calamar pe care trebuie doar sa le bag la cuptor 15 min. Daca mi- am facut o parte aseara si mi- o ramas jumate pe care am lasat- o deschisa pe masa de...? (mai mult)
Ce sosuri de usturoi din comert recomandati? Mie imi place Heinz, dar n- am incercat si altele, de sosul de la TOMI ce parere aveti? L- am cumparat astazi dar nu l- am incercat inca pentru ca n- am gasit...? (mai mult)
Salut. Pot plati cu cardul la curier? La DPD. Am auzit ca ei au POS.
Salut, acum un an (sau pe acolo) am mancat un sandwich din omw (din ala triunghi cum se gasesc in lidl) dar a fost foarte bun dar ce- i drept era cam mult pentru un sandwich (undeva la 16 lei). Aveti...? (mai mult)
As dori retete de mancare + snacks- uri sau un ghid alimentar pentru cineva cu ulcer gastric, hemoragie digestiva. Pe scrisoarea medicala se recomanda retete "fara ceva", dar vreau mai multe detalii...? (mai mult)
Https://www.instagram.com/p/CWM6CC-oOSU/?utm_medium=copy_link Ce mănâncă asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!