Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 4 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU! Ce cantar de persoane este mai bun? Cel electric sau cel macanic?
Cum îți dai seama când e gata micul?
Buna, am cautat si pe net dar nu am gasit nimic concret. Am tinut o sticla de CIRESATA in masina vreo 2 saptamani, a batut soarele in ea. Arata cam dubios, nu stiu daca arata asa si inainte sa o uit...? (mai mult)
Buna TPU, e perioada Teiului, eu sunt din Salaj, comuna Ileanda si vreau sa culeg flori de tei, cam unde il gasesc mai des? In ce zona ii place sa creasca de deal si cum sa fie zona insorita in afara...? (mai mult)
Idei aperitive pentru grătar cu prietenii? Ce tip de salata s-ar potrivi? Ma gândeam sa cumpărăm pastrama, ceafa de porc și sa fac Frigărui de pui. Aștept păreri.
Salut. Ieri dimineata am vomitat pe canapea deoarece cu o seara inainte bausem mult vin si dimineata am vomitat tot. Eu am sters acea parte a canapelei cu o perie, apa si o soluție data de mama, pata...? (mai mult)
Ce fel de vin merge combinat cu suc Sprite?
Saltea și lemnul de sub saltea de la pat, pătat. Cu ce îndepărtez pata de pe lemn și mirosul din saltea? Am încercat cu oțet, bicarbonat, lămâie dar totuși încă are un miros neplăcut...și...? (mai mult)
Dacă las o pereche de adidasi sport cu sanuri anti cute în ei mai mult timp gen 2 ani se poate strica materialul sau vârful adidasului din cauza sanurilor? Sunt adidasi destul de scumpi de aceea intrebam,...? (mai mult)
Bună, am câteva perechi de adidasi sport de la nike și le- am cumpărat la fiecare sanuri pentru cute de la ikea, eu folosesc o singura pereche și celelalte le las în cutia lor cu sanurile puse. ...? (mai mult)
Cu ce pot lipi colacul de la piscina? Nu e o gaura mare e doar cat un bob de orez.Am incercat cu banda dar se dezlipeste.
Imi puteti da si mie va rog un exemplu de metoda de scapare de tantari pe timp de vara?
Credeți că pateul conține vreo vitamina din procentajul mic de ficat din care e făcut?
Cu ce sa îmi spăl prosoapele sau hainele fine ca ele sa nu devina aspre?
Am nevoie de putin ajutor de orientare: Ce haine as putea spala la un program cate mentioneaza ca este pentru: Albe putin murdare si culori delicate culori delicate culori rezistente foarte...? (mai mult)
Ce gust are conopida?
Am pus prea mult detergent(dero cu miros de lavanda) si balsam (lenor cu miros de orhidee) la spalarea hainelor, iar acestea au creat un miros urat si puternic, pe care nu il mai pot scoate. Ce ar trebui...? (mai mult)
Hey TPU, un prieten a vărsat lapte cu cacao pe birou de cateva zile, a curatat dar nu se mai duce mirosul...care ar fi cea mai buna metoda?
Salutari, maine trebuie sa cumpar niste carne de porc /vita si dureaza minim 1 ora pana ajung acasa si nu stiu pe caldurile astea cum sa protejez carnea in plasa.Voi cum faceti pe temperaturile astea ...? (mai mult)
Daca pun un hanorac gri in clor, acesta va deveni alb? Daca nu, ce culoare va fi?
Cât costă să închiriez o garsonieră (singur) în Timișoara?
Hey TPU, deci, de vreo luna am carcalaci in casă si aia efectiv intra si pe sub podea, si sunt foarte scârboși și au si multe boli gen si azi noapte pe la 3 efectiv se auzeau carcalacii aia cum ...? (mai mult)
Buna ziua. De ce exista o gaurica pe orice lacat, langa gaura unde bagi cheia?
Bună! Cred că toată lumea a pățit- o. Am niște adidași albi, iar părea textila s- a îngălbenit, nu vreau sa ii arunc. Ce soluții as putea sa folosesc ca să ii albesc? M- am gândit și la...? (mai mult)
Salut,am primit niște conversi albi iar eu i-am colorat negru cu acuarelă, dar nu prea o iesit din cauza ca se ia cu degetul, cum pot scapa de culoarea neagră sa revin la alb?
Am vazut o tampenie pe Youtube si va intreb pe voi deocamdata ca o gluma- test. La sfarsit va voi spune si ce era acolo. Care este alimentul pe care il poti fierbe cu un kg de sare, dar la consum trebuie...? (mai mult)
Hei TPU! Vreau sa fac un sufleu de ciocolata dar nu am boluri ramekin. Cu ce le pot înlocui?
Salut! Am un tricou alb pe care am varsat cerneala, ulterior am sters cu un pic cerneala, insa au ramas niste pete putin "galbui" cu ce pot scoate aceste pete de pic?
Se pot face prawn crackers în cuptor în loc de ulei încins?
Buna seara, am și eu o problemă legată de brutarie și nu sunt lămurit din ce cauza se lasă painea in cuptor. Mentionez ca se trage usor si se pune și praf de ameliorator, un capacel sa fie de ...? (mai mult)
Bună! La mașina de spalat Whirpool AWE 6516 se aprinde becul de la cheie. Ce înseamna?
Pot pune suc de roșii la ciorbă? Suc de roșii la cutie cumpărat din supermarket. Nu mai am bulion și nici sos de roșii și deja am pus ciorba pe foc.
Salut, recent mi- am cumpărat un hanorac de la Ocult Records si are un semn pe el, dar nu contează asta, acel desen este printat din ce stiu eu si dupa fiecare spălare i se duce cate o parte din ...? (mai mult)
Ce aș putea să gătesc cu, cartofi fierți (în afară de supă, ciorbă, pireu)?
Se poate schimba chiuveta de la bucatarie astfel incat sa nu se strice blatul, acesta fiind din lemn? Asta in cazul in care chiuveta actuala este rotunda si sa se inlocuiasca cu una dubla...? (mai mult)
Prietena mea a spălat foarte mult la mașină cu un detergent lichid(Perwoll) mai precis. Logodnicul ei a adus în schimb fără sa știe detergent automat DERO. Exista vreo problema dacă mașina pana...? (mai mult)
De ce mi se tot spune ca sunt plin de cearcane chiar daca eu dorm toata noaptea(minim 8 ore) si nu stau mult pe telefon ca sa imi obosesc ochii?
Se poate vopsi sticla? Ca sa nu se vada prin ea? Dau funda pentru cine imi explica!
Buna TPU! Vreau sa imi schimb culoarea la o usa, am un pistol de vopsit dar recunosc ca nu stiu exact de ce ingrediente am nevoie, vopsit nu am mai facut pana acum la 21 de ani. Dau funda pentru cine...? (mai mult)
Cu cat cantareste mai mult o bucata de carne congelata decât una necongelata?
Cat timp rezista un pepene rosu tinut la frigider fara sa se acreasca?
Buna TPU. M- am decis sa- mi iau un air fryer. Ideea e care e diferenta intre friteuza cu aer cald vs cuptorul traditional? Ca poti gati si in cuptor fara sa pui ulei. Care e diferenta? Si daca si a luat...? (mai mult)
Ce credeti ca e mai ok: sa stai la facultate la camin, sau sa stai in chirie?
Bună. Am o problemă de aprox 2 saptamani. Apa de la chiuveta din baie se scurge al naibii de greu, daca o las sa se umple toata dureaza chiar si 30 de minute sa se scurga complet. Am incercat toate ...? (mai mult)
Cum scăpați de părul de pisică din casă, din lenjeria de pat și de pe haine. Am avut o pisică timp de 6 luni, am curățat după ea, am făcut curat, dar părul ei e peste tot. Mai ales în ...? (mai mult)
Hey TPU, astazi am facut ordine in congelator si am gasit mai in spate uitat niste piept de pui si niste aripi. Intrebarea mea, le mai pot folosi? Au stat aproximativ doi ani in congelator, fiind in...? (mai mult)
Salut. În ce supermarketuri găsesc smântână vegetală și care varianta e mai puțin calorica și mai gustoasă? Am înțeles ca exista din mei, soia, cocos, ovăz. Ce îmi recomandați?
Helppp. Am dat ceară de epilat pe niște pantaloni(nu sunt blugi), cu ce o pot îndepărta? M-am epilat acum 2 zile și acum observ pata, este cam mare
Cum pot scapa de rugina de pe un inel?
Cu ce aparat se poate lipi plasticul? Mi s-a rupt ceva de plastic si as dori sa il lipesc la loc, daca se poate. Dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!