Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 4 Februarie 2025 sunt:
Salut! Imi poate spune cineva daca se duce gelul dezinfectant din haine?
La o friteuza îmi spune, ca sursa de alimentare este de 230 V, iar eu am 220 la bloc, ce fac în cazul ăsta, o pot folosi sau nu? Mulțumesc frumos!
Salutare,la ce magazin/supermarket găsesc gâturi de pui și cât este kg?
Credeți că atunci când adevărata Steaua va reveni în liga 1, fcsb va rămâne fără suporteri?
Salut TPU, stie careva cum repar smântâna de frisca? De juma de ora învârt la ea cu mixerul si nu se bate
In ambalajul deschis de plastic unde erau kiwi am gasit un gandac din acela mare si rapid. Nu stiam cum sa il scot dintre kiwi asa ca am lasat cutia afară peste noapte si m- am gandit ca daca iese, ...? (mai mult)
Mi-am pătat adidașii albi cu un marker permanent. Știe cineva cum se iese pata?
Salut, sunt din pitesti si am un ceas orient automatic suflat cu aur.Din cauza timpului au aparut zgaraieturi pe rama si pe bratara ceasului. In ce locuri specializate pot sa scap de aceste...? (mai mult)
Cu ce as putea înlocui ceapa? Nu prea se împacă cu stomacul meu și majoritatea rețetelor necesita ceapa.
Care e cea mai buna maioneza din comert?
Hei TPU! Este ok drojdia proaspătă de la Lidl? Cresc frumos aluaturile?
Salut, nu stiu daca am ales categoria corecta dar alta mai buna nu am gasit. Este normal ca laptele după ce e fiert sa aiba niste bule micute (care se vad doar cand bate lumina pe el) de culoarea ...? (mai mult)
Buna tuturor! Am o intrebare pentru gospodine. Am facut o ciorba de boabe albe de fasole, dar acum ca este gata, constat ca are un gust usor acru, desi eu nu am pus bors. Ce am folosit au fost legumele...? (mai mult)
Buna! Care este diferenta dintre frisca naturala si frisca vegetala? Se poate folosi doar una dintre ele? Am o reteta ce specifica ambele. Multumesc!
Hei TPU! Am găsit o rețetă de brioșe care are un ingredient ce se numește "clotted cream". In traducere știu ce înseamnă "cremă închegată" dar nu știu exact la ce se referă. Avem așa ceva...? (mai mult)
Ce este mai ușor de gătit pentru prânz pentru o persoana plecata pe drum lung cu maxi taxi?
Bună ziua! A folosit cineva Romparasect in casa, pentru gandaci?
Unde găsesc un ceas deșteptător care se aude tare și e ușor de reglat?
Buna seara. Azi am vorbit cu o femeie în vârsta despre siropurile si tinctura făcute in casă și mi- a spus ca se pot păstra si câțiva ani dacă sunt pregătite corect. Este adevărat? Sau se...? (mai mult)
Un storcător de fructe de 400 w poate fi mai bun decât unul de 900 w? Au acelasi preț, doar că cel cel de 400 este un brand cunoscut.
De unde pot cumpăra baking soda? https://youtu.be/38JV0satORc
Buna! Mi- am dat cu spray de reinoire a culorii (spray asemanator cu cel pentru graffiti) pe niste adidasi de piele intoarsa si din pacate culoarea s- a dus si pe partea cauciucata (alba) a pantofului....? (mai mult)
Buna tuturor. Eu folosesc diverse tincturi pentru sănătate (9 mai exact) iau din fiecare câte 15- 20 picături pe zi. Doream sa știu dacă le amestec pe toate in aceeasi sticla mai au aceleași...? (mai mult)
Buna. Știe cineva cum se păstrează tinctura făcută in casă? In ce tip de sticla, câți ani, în ce condiții? Și ce tip de alcool este recomandat pentru prepararea lor? Mulțumesc
Buna ziua. Îmi puteți spune si mie cum se păstrează siropul făcut in casă? In ce tip de sticlă plastic/sticla? La ce temperatura? Pentru cât timp 6luni/1an/2ani etc? Mulțumesc
Buna! Îmi puteți recomanda un aspirator bun? Buget maxim 400 ron. Mulțumesc!
Buna ziua TPU! As dori sa- mi achizitionez un ventilator/racitor de aer pentru camera si nu stiu de care sa aleg intre un ventilator clasic si un ventilator turn(racitor de aer). Atasez mai jos cateva...? (mai mult)
Salutare, Sunt fan Dristor kebab și cel mai mult îmi place orezul. Am cumpărat diferite feluri de orez și am gătit în moduri diferite. Însă sunt tare curios ce fel de orez și în ce mod se...? (mai mult)
Buna seara. Am patat din greseala un hanorac Adidas rosu cu o soluție de piatra vanata si nu reușesc sa scot pata. La o spălătorie de haine credeți ca ar reuși cu soluții speciale pe care le au ...? (mai mult)
Piureul se poate face și fără unt sau margarină?
Printre atatea bucate "sanatoase" de sarbatori, as avea nevoie de cateva idei de gustari. Fara prajeli, zahar si grasimi multe. Mancam fulgi de ovaz cu lapte sau iaurt si fructe uscate. Dar nu sunt ...? (mai mult)
Pot face un grătar dintr-un grătar de frigider?
Ati congelat vreodata sarmale? Ma refer la sarmale cu carne cruda pe care dupa congelare le puneti la fiert. An facut prea multe si ma gandeam daca e o idee buna
Hei TPU! Cartofii pai din comerț se pot prăji și in tigaie sau doar in friteuza? Nu am mai cumpărat pana acum cartofi pai congelati și nici friteuza nu am. Nu dați cu hate.
Buna ziua! Va rog am nevoie de ajutor, cu ce pot sterge petele de la bratarile cu fosfor de pe lambriu?
Salutare! Mă aflu într- o situație penibilă. Am o soră de 11 ani, în clasa a IV- a, trebuie să treacă în clasa a V- a și nu își dă niciun interes pentru învățătură! Am încercat s- ...? (mai mult)
Cate grame de semințe de floarea soarelui intra într-un pahar de 150 ml?
Cat cântăresc miezurile de nuca din 10 nuci?
Bună! Am găsit de curând o rețetă de clătite pe Pinterest și aș dori sa știu cam câte bucăți ies. Cei cu mai multă experiență in acest domeniu ma puteți ajuta va rog? Mulțumesc! https://bucataria-...? (mai mult)
De ce tevile din polipropilena din baie se fac roz? Nu le-am sters dat decat cu o carpa cu apa
Cum gatiti voi Orezul?
Cum ar trebui sa spal perdelele si draperiile de la geamuri? Dar paturile cu care ne invelim la somn?
Cu ce va curatati carcasa de la laptop?
Ce meniu principal aș putea prepara de Paște? În afară de ciorbă, sarmale și altele pe care le avem aproape în fiecare săptămână sau lună.
Buna, am trecut astazi de la un aragaz clasic pe gaz la un cuptor electric Beko. Cateva sfaturi generale despre modul de gatire al alimentelor, ce temperatura ce program sa folosesc de exemplu la varza...? (mai mult)
Cate grame au miezurile de nuca din 10 nuci?
Sunt naturali cârnații de curcan cu 5% carne?
Azi dimineață am văzut căcați de purici pe husa de la pat și acum noaptea am văzut un purice.Cu ce scap de el? Ce metode?
Se mai pot scoate dungile albe lasate de masina de spalat pe blugii negrii? Am amestecat hainele in masina si mi- au ramas niste dungi, albeala stie dracu de unde pe blugi, tot incersc sa- i sterg cu...? (mai mult)
Buna seara! Unde pot gasi sarmalute in foi de vita la care supermarket? Kaufland Profi Mega? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!