Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 4 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU! Am și eu o neclaritate. Care este diferența dintre făina normală și făina pentru cozonac? Ajută cozonacul sa crească mai mult? Are ceva in plus față de făina normală? Mulțumesc ...? (mai mult)
Buna, as vrea sa achiziționez un topper pentru a- l pune pe saltea, îmi poate recomanda cineva unul bun, pe care poate îl folosiți și voi? De preferat unul moale, pana in 400 lei. Dau funda după...? (mai mult)
Salutare, eu termin clasa 12 și vreau sa mă mut într- un alt oraș cu chirie și să îmi caut de muncă, nu contează orașul! Ma puteți ajuta cu un calcul la fiecare utilitate în parte asa cu...? (mai mult)
Salut, ajutați-mă vă rog cum pot sa dezdoi ștecherul de la cablul de alimentare la iPad urgent?
Cu ce as putea sa șterg urmele de grăsime de pe tavan? Au sărit de la ulei și în timp s-au făcut foarte urate.
Salut! Imi puteti da sugestii de supe? Dar nu supe clasice precum cea de taitei, perisoare etc. Dau funda! :)
Salut, tatal meu a murit acum o luna dar nu asta e problema. Problema principala este ca de o luna nu mi- a mai venit factura de la gaz si inainte ca tatal meu sa moara trecea indexul lui e.on pe telefonul...? (mai mult)
Bună seara. Am și eu o întrebare. Am găsit un cuțit de al meu mai vechi(de vânătoare) și nu e ascuțit(adică nu taie).Cum îl pot ascuți? Știu că e ciudat ce întreb. Ofer funda!
Cate grame de miezuri de semințe de floarea soarelui intra într-un pahar de 100 ml?
Salut! Vouă ce sosuri vă place la paste?
Salut! Imi puteti da ceva idei de ce as putea gati maine? Am rămas fara idei. :)) Dau funda
Salut! Ce orez este mai indicat sa fie folosit la sarmale? Eu folosesc orez cu bob lung insa mi s-a spus ca trebuie sa folosesc orez cu bob scurt.Eu una nu vad ce are daca folosesc orez cu bob lung.
Salut! Vouă cum vă plac sarmalele? Cu varză dulce sau murată?
Salut. La tiramisu se pune esenta de rom?
Salut! Ce rețeta de pilaf de orez aveti? :)
Cum curăț o pereche de cizme imitație de piele întoarsă?
Poți face kombucha și din alt ceva în afară de ceai negru?
Știe cineva unde pot găsi forme pentru rulouri in București?
Salut. Ce mancaruri recomandati pentru masa de Paşte?
Salut.Voi la clatite puneti apa minerala sau apa plata?
Salut,ce reteta de sarmale aveti?
Buna! Am incercat sa fac budinca de seminte chia si au trecut 2 ore jumatate si nu s- au gelatinat cum trebuie inca. La altii am vazut ca se gelatinau semintele in maxim 30 de minute. De ce la mine nu ...? (mai mult)
Am o geanta de la moschino. Problema e că are o vechime destul de mare, dar are o culoare absolut superba, ceea ce ma face sa nu pot renunta la ea. Din cauza ca e destul de veche literele si lanțul...? (mai mult)
Ce Vin recomandați la 10 lei?
Bună seara. Ce parere aveti de vinul Cotnari? E un vin bun pe care il vei bea la masa in familie etc? Sau e un vin rau(o posârcă) pe care il bei in spatele blocului in loc de apa? Rog...? (mai mult)
Buna. Stie cineva daca scrumbia sarata in vid tine la congelator?
Dati-mi niste idei de mic dejun sanatos. Dar fara chestii basic, oua, iaurt, lapte cu cereale etc.
Ce mancare contine melanină?
Bună seara! AM FACUT O MARE PROSTIE am pus oua la incubator si am dat sa le întoarcă încă din prima zi, au 2 zile de când sunt puse. Ce credeți o sa mai iasă puișori?
Cate sunt intr-un bax? stie cineva? https://s.cdnmpro.com/746436335/p/m/5/maggi-fidelicios-pui-60g-72-bax-tagliatelle-instant-pollo~6685.jpg
Buna tuturor, cum as putea spala un Mouse Pad in caz ca e prafuit sau murdar, fara sa ii afectez materialul, nu prea stiu?
Hei, am făcut piftie si de 3 ore e-n frigider dar nu s-a inchegat... oare sa mai aștept sau să-mi iau adio? :(((((
Nu ați pățit niciodată sa vi se crape vasul de Yena in cuptor? Eu chiar mai înainte am băgat ceva și mi s-a spart ca și cum as da cu vasul de la 10 m. Oare de ce s-a întâmplat una ca asta?
Nu am înțeles niciodată: de ce se pune sare în aluatul pentru clătite, cozonac și altele?
Buna seara! Am si eu o intrebare: as vrea sa spal la masina de spalat un ghiozdan- tip rucsac si niste genti din material textil ca cele de mers la sala. As dori daca stiti sa imi spuneti la ce temperatura...? (mai mult)
Salut, poate cunoaste careva de unde as putea sa cumpar si eu 2 bidoane ca modelul acesta https://www.google.com/search?q=bidon+ transparent+ rezistent+ 35+ litri&oq=bidon+ transparent+ rezistent+ 35+...? (mai mult)
Am cumpărat un bidon de 2 litri de lapte dulce din piață. Ce pot să fac să se transforme mai repede în lapte acru?
Cât înseamnă 125 gr. unt?
De ce merele încep să se zbârcească după ce le spăl cu apă rece?
Bună! Am o problema cu mixerul, se încălzește foarte tare și se oprește, apoi după ce se răcește, poate fi folosit din nou. L- am cumpărat de pe internet! Credeți că ar trebui, sa- l returnez? ...? (mai mult)
Buna TPU! Stie cineva cum sa scot o eticheta de pe o bluza? Am cumparat recent o bluza din bumbac care are înăuntru pe partea din spate, la gat, o eticheta lipita pe material și as vrea sa o scot....? (mai mult)
Ce ce scot vopseaua de par neagra de pe un tricou bleu inchis?
Cu ce pot scoate petele de pix de pe frigider? Știe cineva? Mulțumesc
Salut! Am si eu un hanorac de la El Nino cu imprimeu si vreau sa stiu daca il bag la masina la 60 grade se topeste imprimeul sau ceva?
Pot face popcorn pentru microunde în cuptorul cu gaz? Ms :)
In seara asta am pus chitara in picioare pe un scaun si peste cateva secunde a cazut cu fata in jos. Inca functioneaza dar are o parte din lemnul ala rupta putin, e mai mult zgariata si nu prea stiu cum...? (mai mult)
Set Regis Stone Copper Family: tigăi 20, 24 și 28 cm antiaderente, cu particule de piatră și cupru. Ce părere aveți despre acest set? Vreau sa cumpăr o tigaie sau mai multe de ce nu:) tigaia...? (mai mult)
Salut TPU. Ce îmi puteți spune de mașinile de spalat cu uscător? Sunt bune? Merita investitia? Cum se realizează procesul de uscare? Stau în garsoniera, fără balcon și usuc rufele in casa...? (mai mult)
Buna dimineata, ma puteti ajuta cu ceva? Mama mea a bagat la spalat niste sosete albe si s-au facut alta culoare. Cum le pot face din nou albe?
Exista mâncare din boabe de soia? Oricat le-aș tine la fiert rămân la fel
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!