Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 4 Februarie 2025 sunt:
Am o terasa si vin pisicile sa faca pipi in florile mele de pe terasa si pe terasa sa isi insemneze teritoriul. Ma streseaza mirosul. CE REZOLVARI AVETI SA NU MAI VINA PISICILE AICI!?
Salut! Am făcut o cremă de unt cu bezea elvețiană și mi s- a tăiat :((. Cu acea cremă trebuia să învelesc tortul pentru ca mai apoi sa pun fondantul pe el. Crema din tort este din iaurt grecesc...? (mai mult)
Bună, am cumpărat o punga de surimi congelata, nu stiu cum se gătește sau se consuma ca atare?
Voua cat va ia sa preparati o bautura intr-un blender? Eu am lasat-o doar 5 minute, fiindca m-am speriat de zgomot. Trebuie taiate in bucati mici fructele si legumele?
Dacă ați avea 1 miliard de lei vechi, ce ati alege intre a va cumpăra un apartament într-un oraș precum Cluj sau București sau a va construi o super casa la tara?
Salut TPU, o sa o zic direct, m- am saturat in fiecare zi sa stau cu fratele meu de 5 ani, patrintii sunt la serviciu in fiecare zi si eu trebuie sa stau inchis in casa toata ziua din cauza asta, imi...? (mai mult)
Compozitia aluatului are vreo legatura cu gustul produsului final?
Cum fac ca hainele mele sa aibă un miros plăcut și parfumat?
Cand ma trezesc, mi se infunda ori o ureche, ori alta. Asta se intampla de fiecare data cand ma pun la somn si as dori sa gasesc ceva de la voi.Pot sa dau detalii in comentarii, daca este nevoie
Salut. Am spart din greseala vreo 20 de oua. Stie cineva ceva retete care necesita multe oua?
Care sunt cauzele mancatului (adica imi vine sa mananc intruna dar incerc sa ma abtin) des? Sa fie oare un inceput de bulimie?
Am facut un aluat de pizza din faina, apa, drojdie si sare. E problema daca il las la dospit 6 ore la temperatura camerei?
Buna TPU! M- am mutat in casa noua și vreau sa cumpăr niște flori. Orhidee (pentru geamuri pe pervarz)și ceva mai mare de pus in camera pe parchet. Însă când le cumpăr le- as schimba ghivecele ...? (mai mult)
Buna, la rulmentii de la role se pune vasilina sau ulei?
Hey TPU, cum opresc greața?
Buna, am o pereche de tenesi converse albi, problema e ca au câteva pete și sunt puțin îngălbeniți, ii curat de fiecare data cu apa și săpun, cu o perie pentru papuci, doar ca acele pete rămân,...? (mai mult)
Hei TPU! Cu ce cremă pot umple macarons (acele prăjiturele mici și colorate) in afară de Nutella și gem?
Buna Seara Sunt Ingrijoarata Nu stiu cum mai comport cu fata mea sunt nelinisita ca mama ei Fata mea Are 27 de ani Nu stiu cum ii mai fac pe plac! Nu isi gaeste linisita Va rog frumos sfaturi Nu vreau ...? (mai mult)
Buna! Ce inseamna cos de fum neizolat termic?
Vreau sa trec de la fier de calcat clasic pe masuta la un aparat din acela de calcat cu abur (vertical cred ca- i mai zice, cu suport sau fara, in fine). Nu ma astept sa fie mult mai bun dar macar sa...? (mai mult)
Cum pot face o salata gustoasa pentru masa de seara din 1- 2 conserve de TON /mici/ PT' SOTUL MEU CARE ESTE BOLNAV si ar vrea sa manance o salata de peste cu peste conservat/. Va rog ajutati- ma ca nu ...? (mai mult)
Bună TPU! Am o pereche de adidași adidas superstar. Cum i- aș putea spăla? Sunt în interior foarte murdari și au început să miroase nașpa + că botul mi s- a îngălbenit. Având în vedere că-...? (mai mult)
Am nevoie de un recipient sau sticla sau cum se numeste cu biberon dar, , biberonul sa fie foarte moale, , , multe din biberoanele actuale sunt tari si sunt din silicon, stie cineva o idee, o marca,...? (mai mult)
Buna ziua. Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Am un aragaz cu cuptor electric și vreau să fac un grătar și nu știu cum pun carnea. Direct pe grătarul ăla cu care a venit aragazul, adică suportul...? (mai mult)
Buna. Seara trecuta a venit un vecin la mine sa îmi spună ca să numai fumez în baie (baia mea nu are geam are doar un sistem de ventilație) ca pe el îl deranjează insa eu am copil mic și nu am ...? (mai mult)
Ce mancati de obicei la breakfast?
Hei TPU! Mâine doresc sa fac shaworma de casa. Am mai făcut de câteva ori, însă cu lipii din comerț. Carnea....am pus și eu ceva condimente găsite prin dulap (usturoi, boia etc.). Îmi puteți...? (mai mult)
Stiti daca puiul ala pe care scrie grill se poate folosi si la ciorba? Pana acum am facut ciorba cu pui de tara dar nu mai am de unde sa iau...
E ok daca gatesc oua inainte de expirare si le mananc dupa?
Ma da nevasta afara din casa daca nu raspund la intrebarea aceasta. Stie cineva care este diferenta dintre snitel si pui pane?
Ma da nevasta mea afara din casa daca nu primesc raspuns la intrebarea asta. Care este diferenta dintre pui pane si snitel?
Unde se pot găsi fulgi de chili la kilogram?
De ce se îngălbenește apa? Cu ani în urmă aveam o apă foarte bună, scoasă cu hidroforul...atât de bună încât veneau și alții să ia. De câțiva ani se îngălbenește...rămâne și sticla...? (mai mult)
Am fermoarul blocat la buzunarul unei geci de iarna, daca il duc la o croitorie credeti ca mi-l vor rezolva? Nu reusesc singur
Am si eu o problema, din pacate. Am vazut pe maretul TikTok ca odorizantul de la WC se pune diferit fata de ce stiam eu si am zis sa incerc si eu. Cand am fost la baie odorizantul a cazut iar...? (mai mult)
Ce timp de păstrare au carnea, pestele, fructele, legumele deshidratate (cât timp pot fi consumabile)? In ce condiții trebuiesc ținute după deshidratare? Mulțumesc frumos
Ce timp de păstrate are carnea afumată (cât timp este comestibilă)? În ce condiții trebuie ținută?
Care paste sunt mai bune? Cele făcute în casă sau cumparate și care sunt mai costisitoare?
Dacă atunci când introduc cheia în iala ușii, efortul depus este mult mai mare pentru a învârti cheia în ială (a deschide / a închide ușa), fiind acolo ceva care pare să opună rezistență,...? (mai mult)
Cat praf de copt se pune la un blat de tort de 12 ouă? Un plic sau cât?
Buna tuturor. Ma interesează sa știu cum pot conserva legumele, fructele și alimentele pentru o perioada mai lunga. Sau cum sa usuc/congelez/deshidratez alimentele. Am căutat dar nu găsesc cum...? (mai mult)
Buna! Recent mi- am cumpărat niște ghetuțe din piele moale doar ca la călcâi este întărită și îmi fac bătături dar doar pe partea laterala- interioară. Îmi sunt bune in lungime și lățime...? (mai mult)
Lucrez 4 zile 12 ore shiftul, apoi 4 zile liberă. Problema este că, eu în astea 4 zile am luat sandvisuri la mine, eu nu prea mănânc pâine, așa că am început să mă îngraș. Am...? (mai mult)
Cum pot sa scap de plosnite cu un buget mic (maxim 500 lei)?
Zilele următoare intenționez sa fac niște poale in brâu doar ca nu știu care brânza e cea mai potrivită. Știu ca trebuie sa fie dulce așa ca va rog pe voi sa ma ajutați cu un sfat. Spuneți-...? (mai mult)
Bună! O carte de bucate romanesti care să conțină si ciorbe, dulciuri. Ce imi recomandați?
In vara lui 2020 am inceput sa am gândaci d- aia negri mari de apa de merg foarte repede cumva. Și aveam așa multi că omoram 1- 2 in fiecare seara. Asta pentru că doar 1- 2 ajungeau noaptea la mine...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare: Cate calorii au 100g de muschi de căprioară la grătar? Nu am găsit pe Google.
Buna! Se poate infunda instalatia toaletei cu un odorizant de toaleta?
Buna, TPU! De la centrală vine un miros de plastic ars, e o centrală viadrus, nu miroase in fiecare zi, sunt zile și zile. Nu am băgat niciun plastic. Ce poate fi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.