Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 4 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua, va rog sa ma lămuriti și pe mine :mașina de spălat este noua(am castigat- o la un concurs)cu toate ca atunci când am primit- o sigilată era uda in interior dar nu ma deranja asta, problema...? (mai mult)
Bună TPU! Recent am achiziționat o pereche de adidași de alergat cu inserții în față de piele sintetică. Mi- a spus cineva că ar trebui să dau cu ceară pe pielea aceea pentru a nu se face urâtă....? (mai mult)
Cum se gătește orezul negru? Am făcut azi și a ieșit groaznic :)) Era crud și fără gust.
Care este cea mai buna reteta de paste pe care ati facut-o si o recomandati?
Salve tpuuuu, de ceva timp, 2- 3 saptamani aprox. mi- am pătat pantalonii cu iarba si noroi. Pantalonii sunt crem. Azi i- am băgat la spălat si s- au mai dus din pete, dar nu in totalitate, cu...? (mai mult)
Buna! Cam cate calorii are carnea de shaorma? (100 g) Ma refer numai si numai la carne, nu lipie, sos etc.
Salut, cum scot petele de banana de pe materiale din bumbac? Le-am dat cu solutia Nufarul si lasat si in apa rece cu detergent si degeaba.
Buna TPU! Am o problema, am fost muscata de purici de peste 20 de ori (nu exagerez). Au fost doi, ce am reușit sa ii prind și omor, dar suspectez cumva ca este un al treilea sau poate chiar mai mulți...? (mai mult)
Se pot găti legumele în alte moduri decât în stilul "stir- fry", la cuptor sau la salate? Aș dori să încerc ceva nou, să mănânc legumele ca atare, dar m- am cam săturat de aceste 3 moduri,...? (mai mult)
Salut! Am un tablou de sticla pe care este desenat ceva. L am pus in rama dar vreau ca în spatele sticlei sa pun ceva negru de exemplu, ca desenele de pe sticla sa se vadă frumos în fundal negru. Ce...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa- mi achizitionez un cuptor electric si nu stiu de care sa- mi cumpar, mi- ar prinde bine cateva sfaturi. Si as avea o intrebare cuptoarele electrice incorporabile se pot folosi de ...? (mai mult)
La ce putem folosi spuma de la dulceață, mai ales dacă, colectam o cantitate mai mare? Pur și simplu o aruncam? Aceasta spuma este totuși foarte dulce și aromata?
Buna. Acum ceva timp am luat niște scaune pentru bucătărie ce au burete. Stand foarte mult pe unul din ele am văzut ca se face ca o groapa în mijloc. Vad ca burețel se deformează :)) Se îndreaptă...? (mai mult)
Ce rasnita folositi pentru a macina macul sau alte condimente?
Bună TPU. De câteva zile apa de la robinet nu mai este asa calda ca în trecut. De la ce ar putea fi? P. S. Am centrala
Cat dureaza pana se dospeste aluat-ul pentru blat de pizza?
Buna, TPU! Este o problema dacă aprind focul la centrală când bate vântul foarte tare?
In ultimul timp am observat ca toti cartofii pe care ii cumpar se gatesc foarte repede. Se fierb repede, daca ii pun in tigaie la prajit in 10 minute sunt gata. Am luat cartofi rosii, albi, mici, ...? (mai mult)
Salut, am o mașină de făcut cafea Siemens, mașina e buna doar că foarte des cere curățarea aia de calcar sau ce e chiar el enervanta, o data pe săptămână mi se pare prea mult și la voi la...? (mai mult)
Buna Seara Cum se face cand Fata mea isi cam obtine Cea isi doreste si le cam are toate sub Mana cand vrea sa afle de Primul Iubit cum face lucuru asta si mai ales ca nu lasa dupa BaiatOare cea ar pute-...? (mai mult)
Am o problemă cu o butelie care atunci cand dau drumul la gaz scapa pe sub robinet, are o chestie care iese în afara. Butelie încărcată la peco. Mersi
Cat timp se poate purta lenjeria intima (chilotii) pana se arunca la gunoi? Cateva luni, 2 ani sau mai multi? Cand este recomandat sa aruncam lenjeria intima la gunoi? Am observat niste pete de urina...? (mai mult)
Esența de rom expiră?
Cum pot face o ciorbă rădăuțeană gustoasă? De fapt, o ciorbă gustoasă în general, pentru ca de obicei respect rețetele si totuși ciorbele mele nu prea au gust... Unde gresesc? In general o...? (mai mult)
Mi-am făcut o limonada și nu știu de ce are un gust amar. Lămâile sunt cumpărate de ieri.
Hei! Vouă cum vă place cel mai mult să pregătiți broccoli?
Va rog frumos sa-mi spuneti cum as putea sa scot negreala din piele lăsată de cercel?
Bună! Are cineva mașina de spălat Whirlpool BEKO HTE7616XO? Este foarte zgomotoasa. Ma gândeam ca ma poate ajuta cineva care știe sau are de mai mult timp. Am câteva întrebări. Mulțumesc. Dau ...? (mai mult)
Am o pereche de nike albi si materialul lor este din panza. Cum pot sa-i curat fara sa-i distrug, la masina de spalat imi este frica ca se fac praf?
Vreau sa- mi cumpar dero din ala pernite. Care miroase mai intens si mai parfurmat? Ala in trei culori e bun? Nu stiu daca ne lasa sa scriem, sa nu se zica, ca e reclama...dar eu chiar as vrea sa aleg...? (mai mult)
Sunt un tinar de 23 de ani. Sunt sanatos, nu am probleme de sanatate si nici nu doresc sa am. Deci doresc sa va intreb cum sa imi formez un program alimentar sanatos pe o luna inainte. Ma intereseaza...? (mai mult)
Daca iau un borcan cu masline (adica cu tot cu zeama aia in care stau maslinele) cat timp il mai pot pastra la frigider dupa ce il desfac?
Salut tuturor! Am și eu o problemă... Acum 2 săptămâni aveam in geanta câteva sticle cu ulei, dintre care una s- a spart și geanta s- a făcut tot una... Am spălat- o cu diferite tipuri de detergenți...? (mai mult)
Am nevoie de câteva idei de glazura pentru tort. Nu vreau ceva grețos și nici frișcă sau marțipan, ceva care sa fie gustos. Trebuie sa dau comanda la un tort și m- au întrebat ce glazura doresc,...? (mai mult)
Am un boiler ARISTON ELECTRIC. Nu mai merge apa calda deloc si nici nu mai pot sa- l setez din butoane. Doar imi palpaie luminile alea si cam atat. L- am scos din priza dar degeaba. Apasa degeaba pe butoane...? (mai mult)
Vă salut oameni buni! Am şi eu o foarte mare rugăminte la cine se pricepe:zilele trecute, am cumpărat 15 kg de slănină afumată(familie mare). Are un gust extraordinar de bun, însă şoriciul...? (mai mult)
Dacă bag o soseta cu grau in ea in microunde, ia foc? Am dureri mariii de burta si imi vine sa vomit :(
Cum scot petele de clor de pe o pereche de converse negri? Am încercat cu marker permanent, dar tot rămân urme.
Ce furnizori de energie electrica vi se par mai buni si nu sunt scumpi? I-ati incercat?
Mă ajută cineva cu scenariul la filmul,, Liceenii,, vă rog din suflet...
Bună ziua. Imi puteți recomanda ceva medicamente mai tari pentru dureri de dinți?
mi- am schimbat ferestrele vechi cu unele de termopane iar cand a inceput sezonul de iarna incepand sa fac foc in casa, pe colturile si marginile de la tavan a inceput sa iasa mucegai. Mentionez...? (mai mult)
Cum/ cu ce pot curata capacul unei căni tip termos? După fiecare utilizare îl spăl, dar se vede ca mai rămâne în interior ceva murdărie.
Acum cateva min am vărsat o doza de bere pe jos si vreau sa știu cum să scap de miros?:/ Am vărsat cam jumătate din doză. Dau fundă urgent!
Cine știe un grup bun pe Facebook cu rețete vegane?
Cu ce se lipeste metalul de caramida?
Cu ce se poate lipi polistirenul de metal?
Am fost in gradina si cum era plin de buruieni pe acolo am avut norocul sa ma fac toata numai scaieti din aia pe halat. Cum as putea sa mi le scot?
Poate muri un om de la artificii daca celalalt om arunca in el? Apropo, un An Nou fericit! (vecinii dau violent cu artificii :/)
Mi-am pătat o bluză cu fond de ten. Cum aș putea să-l îndepărtez? Știți vreo metodă?????
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?