Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 4 Februarie 2025 sunt:
La ce e bun ceaiul de menta? Stiu ca ai mei imi dadeau cand ma durea burta. Dar mai are si alte intrebuintari?
Pentru muraturi stiu ca trebuie folosita sare neiodata, dar eu unu' nu am gasit nicaieri prin magazine.Intrebarea este, pot folosi sare de himalaya la muraturi(cristal)? Si Stie cineva de ce trebuie...? (mai mult)
Am niste bibilici aduse de mama si nu stiu cum sa le fac sa fie delicioase. Am facut pana acum la cuptor, dar vreau ceva special, mai aparte. Voi cum le preparati?
Bună TPU! Cu ce să spăl hainele negre să nu piardă din culoare? Gen să nu capete petele alea albe așa, nu știu cum să explic. Îmi puteți recomanda un detergent și dacă folosesc acel detergent...? (mai mult)
Am cumparat niste seminte de pin din lidl si as dori sa le folosesc in mancare, insa nu stiu nici o reteta cu pin. Voi ce stiti?
Daca un avocado are coaja neagra inseamna ca e copt si poate fi mancat?
Bună, oare cu ce as putea sa îmi curat o husa de telefon care are urme de pete de pix albastru? Dacă este altceva decât acetona, deoarece am auzit ca nu e buna. (husa e din material din acela fin,...? (mai mult)
Ce marca de uscator de rufe automat folositi? Si imi puteti spune cam cat dureaza un program de uscare pentru haine zilnice?
Bună, cu ce pot sa îmi curat husa de telefon dacă are pete de pix albastru? Ar fi vreo varianta în afara de acetona, am auzit ca nu e buna. Mulțumesc
Acum ca s- a lasat putin frigul in casa temperatura a scazut si mi- e frig mereu la picioare. Am papuci, am sosete, insa lucrand de acasa si stand mereu pe scaun am picioarele mereu reci. Ce sa fac ca...? (mai mult)
Avocado se poate si prepara termic in vreun felc? Ok, stiu ca se mananaca asa in diverse salate, dar poate fi preparat si termic in vreo mancare anume?
Cum iti dai seama daca un avocado e bun de mancat sau nu? Ok, unii isi schimba culoarea, altii raman tot verzi dar se coc inauntru si risti sa se strice daca nu ii mnanci la timp.
Puteti sa imi recomandati si mie un cantar de bucatarie de calitate? Care sa aiba si functie cantarire lichide.
Am o pereche de Vanși de culoare mov (confecționați din piele întoarsă), pe care... fără să- mi dau seama i- am înmuiat cu dero, evident, au rămas cam decolorați, pătați. arată...? (mai mult)
Cu ce as putea combina un avocado in afara de rosii?
Exista mai multe tipuri de avocado? Mai multe soiuri? Oare gustul e la fel?
Caietele vechi si hartia se pot arunca in cosul de reciclare(cel albastru)?
Hei! Am mancat jumate de avocado si jumate vreau sa il pun in frigider. Cum sa il depozitez sa nu se innegreasca? Am mai incercat varianta cu lamaie, sa dau cu lamaie drasupra, insa nu a functionat.
Salut.Am primit un tricou de la un Youtuber si este de la Stanley/Stella si este din Bumbac 100% Organic si as dori sa stiu cu ce solutii sau la ce temperatura sa il spal si daca are ceva daca il bag in...? (mai mult)
Salut, ati incercat vreodata sa gatiti pui cu cola, daca da cum v-a iesit?
Pot sterge mobila cu servetele umede normale? Adica nu din acelea speciale pentru lemn, ci servetele umende de maini sau de copii.
Cum scoti mirosul de urina de catel de pe un covor? Are rost sa trebuie sa iau altul? Faza e ca nu pot schimba covorul atat de des.
Cum se curata masina de spalat cu otet? Am inteles ca poti pune otet in recipientul de detergent si astfel cureti masina si o si dezinfectezi. Asa e? Se pune doar otet sau vreun amestec cu otet?
Ce tipuri de sucuri ar merge combinate pentru copii? Facem o searaa cocktailurilor pentru adulti si pentru copii si vrem sa facem pentru cei mici ceva sanatos, dar si sa aiba un gust bun.
Ce soluții de scos petele de pe canapea eficiente exista? Care este cea mai eficienta din acest punct de vedere? De exemplu cum e VANISH la Haine?
Salutare TPU, in urma cu 1 zi am curatat niste nuci si mi s-au innegrit mainile, cum scap de aceasta negreala?
Am fost azi la piata si am achizitionat o varza. Care e secretul la varza calita dulce? Caci mie aia imi place si doresc sa fac zilele astea.
Buna ziua gospodinelor si gospodarilor. Am o problema de... mizerie. Hornul centralei mele de apartament este langa geamul balconului (iesit in afara). Curentii de aer, duc fumul spre acel geam. Problema...? (mai mult)
Caut niste seminte decojite cu crusta, de cand eram mica ca imi e dor de ele. Erau ca alunele acelea de bere sau cum s- o numi. Dacă știți cum se numesc va rog sa- mi spuneti, pupici! (Si nu,...? (mai mult)
Am lasat niste haine intr-un dulap si miros rau a mucegai. Daca le spal se rezolva problema sau sa le arunc direct?
Salut, azi am spalat un hanorac alb cu negru si s-a decolorat, albul a devenit sur, pot face ceva pentru a repara?
Am o cana ca un fel de termos, e o cana pentru copii tip termos. Faza e ca a stat apa mult timp in ea. Acum are depuneri de calcar, piatra si nu reusesc sa scap de ele. Am spalat, frecat, dar degeaba....? (mai mult)
Bună TPU! În seara aceasta m- am apucat de gătit și cum aveam mai multe feluri de mâncare de preparat s- a produs și o mică încurcătură. Am pus o căpățână de usturoi pisat în carnea ...? (mai mult)
Dacă am un recipient travalo plin, îl pot transfera într- o sticla de parfum goala? Si nu invers? Sau ce modalitate de umplere a unei sticle goale de parfum știți, ținând cont că această este...? (mai mult)
Care e diferenta dintre un dovlecel si un zucchini? In afara de culoare, bineinteles.
Salut, stie cineva cum scot cerneala de la un pix de pe un tricou gri? E doar o linie
Cum recunosti un pahar de cristal? Am vazut ca se loveste, insa nu stiu cum ar trebui sa se auda. Sau cineva spunea ca daca umezesti degetul si invarti pe gura paharului scoate niste sunete frumoase, ...? (mai mult)
Am dat din greseala cu loțiune de îngrijire alba pe pielea neagra a adidașilor. Cum îi pot curăța?
Exista in comert ceva care sa faca in asa fel incat praful sa nu se mai aseze atat de repede pe lucrurile din casa? E pronto antistatic, insa nu face chiar ceea ce spune. Si inainte de a comenta, vreau...? (mai mult)
Acesti Doritos sunt vegani? https://www.cora.ro/doritos-taco-chipsuri-din-porumb-cu-gust-de-ardei-100-g-P-2616151
De unde pot cumpăra furtun aspirator gorenje g force air pro?
De ce au scos KFC chilli cheese nuggets si unde as putea sa gasesc astfel de produse congelate? Stiu ca la Lidl erau intr- o vreme dar acum nu mai sunt. Nu gasesc de comandat de pe internet, ce as putea...? (mai mult)
Am un iPhone 7 si dacă știți acolo pe spatele telefonului sunt niște benzi albe, acelea mi s-au făcut mov de la catifeaua husei, cum pot șterge acea culoare?
Intentionez sa imi cumpar un aragaz electric si pe gaz si vreau sa va intreb daca e necasara priza cu impamantare in mod obligatoriu sau as putea sa folosesc un prelungitor din bucătărie in balcon...? (mai mult)
Care este in medie durata de viata a unei masini de spalat automata (Whirpool)? (cu alte cuvinte, cat dureaza pana cand masina de spalat noua se defecteaza cu o frecventa de uzura obisnuita) Doresc ca...? (mai mult)
Buna TPU. Mi- am comandat acum cateva zile un ghiozdan si mi- a venit azi. Problema e ca miroase foarte urat (a peste). Nu glumesc. L- am dat cu spirt si l- am pus pe sarma, dar tot nu i se duce mirosul....? (mai mult)
Adidasii din plasa si pânza albă se strica in timp? Am inteles ca se îngalbenesc din cauza spalatului. Si trebuie spalati pentru ca se murdaresc usor. E adevarat?
Are cineva rețeta la supa crema de cașcaval? Dacă aveti și alte rețete gustoase nu ma supăr, chiar sunt în pana de idei! Mulțumesc!
Am un aragaz Beko, iar cuptorul acestuia are 3 trepte de temperatura. Problema este ca nu știu câte grade are fiecare treapta, deoarece la treapta 2 flacara este destul de mare și mâncarea...? (mai mult)
Am gasit un vierme in punga cu faina. Intrebarea e : viermele era acolo cand am cumparat faina sau a aparut de la vreo insecta? Am gasit fluturi in bufet, unde era faina.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!