Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 4 Februarie 2025 sunt:
Am pătat hanoracul cu dezinfectant. M-am pus pe scaun la scoala si au ramas niste pete de dezinfectant pe el...hanoracul e culoare deschisă. Se ia?
Deci am un tricou negru. L-am bagat la spalat si s-a facut un pic maro in jurul gulerului (practic s-a decolorat). Cum sa fac sa fie din nou ca inainte?
Am folosit soluția de spalat geamuri pe ecranul televizorului si mai mult am stricat:)) s-a pătat sau matuit, se poate remedia?
Buna ziua TPU, am un boiler de 100 de l, nu stiu sa va spun firma cu exactitate. Ma intrebam daca este mai avantajos sa il las in priza pret de 2 saptamani (cat voi sta in oras deoarece am scoala) sau...? (mai mult)
Locuiesc in Italia de ceva timp, iar in aceasta seara am gasit un scorpion in casa, un pui de scorpion, ce pot face in caz ca apar alții? Ati confruntat aceasta problema? Sunt perioculosi...? (mai mult)
Există vreo mașinărie ceva de tocat ardeii și gogoșarii? Am nevoie de o mașinărie de tocat legumele pentru a face tocană. Am de făcut peste 200 de borcane și mi- ar lua o săptămână...? (mai mult)
Cum faci cele mai gustoase coaste de porc?
Am luat dintr-un magazin niste salam de Sibiu vidat. Pe ambalaj scria asa: Indicatie zona geografica protejata. La ce se refera si ce inseamna asta? Nu am mai vaut asa ceva pe nici un ambalaj.
Aș vrea să-mi fac o listă cu rețete de mâncăruri sau prăjituri pe care să le încerc în următoarea perioadă. Idei de rețete?
Buna, am o problema cu un capac de sticla de la o tigaie, tot il spal dar rămân urme, idei ce as putea face?
Cum faceti sa nu se strice sau sa nu faca mucegai pe deasupra gemul facut fara conservant si cu foarte putin zahar?
Unde gasesc amidon de cumparat? La chioscuri n-are, se gaseste la magazine mari ca kaufland/carrefour?
Gecile de fas intra la apa?
Stie cineva daca aceasta geaca intra la apa? https://www.pullandbear.com/ro/b%C4%83rba%C8%9Bi/%C3%AEmbr%C4%83c%C4%83minte/geac%C4%83- bomber- cu- textur%C4%83- %C8%99i- buzunare- cu- capse-...? (mai mult)
Cate calorii are un hamburger normal?
Este vreo modalitate cum aș putea să scot un imprimeurile de pe un hanorac, gen e negru si vreau să îl fac simplu?
Cu ce soluții să dăm pentru a scăpa de muștele din terasă?
Mi-a picat câteva picături de super glue pe parchet. Cu ce aș putea să-l îndepărtez fără să afectez parchetul?
Am patat o haina cu sange,am frecat cu sapun si apa rece si s-a luat sangele, dar in loc sa ramana alba tesatura au ramas niste urme galbui. Petele astea se iau la spalat sau ramane asa?
Buna dimineața TPU, ce mai faceți? 1.Caut și un un insecticid împotriva muștelor, relativ ieftin și să nu fie de 1 Litru că e prea mult, nu mă deranja dacă combate si alte insecte. 2. Este...? (mai mult)
Acuma 2 zile am achiziționat un aragaz Zanussi, dar nu este pe electricitate. Se aprinde greu de la buton. A mai întâmpinat cineva probleme de genu? Scria pe manualul de utilizare sa țin cel...? (mai mult)
Cu ce se poate curata banda dublu adeziva/patafixul de pe perete?
Bună TPU, câte grame are o bucata de ceafa de porc medie la gratar?
Voi ce smântână folosiţi pentru papanaşi?
Vreau sa pun pe un perete câteva bucăți de faianță! De ce am nevoie? Și cum să procedez? Mulțumesc!
Am gasit niste modele de sapci. Si nu stiu care este mai buna la calitate 100 % poliester sau 100 % bumbac. Cum se fac dupa spalari? Dar la prindere care sunt mai bune? Catarame, scai sau...? (mai mult)
Ce tip de ulei este indicat sa fie folosit la prajit?
Laptele de cocos ce nutrienti are?
Se intretin greu adidasii din panza/ plasa alba? Sau se curata usor in cazul in care se murdareste panza alba?
Vreau sa imi cumpar o pereche de adidasi din panza alba ( https://www.bershka.com/ro/b%C4%83rbat/colec%C5%A3ie/pantofi/pantofi- sport- b%C4%83rb%C4%83te%C8%99ti- combina%C8%9Bi- cu- plas%C4%83- c1010193202p102437740.html?colorId=001...? (mai mult)
Am cumparat ulei de rapita pentru a-l folosi la mancare, insa nu stiu daca e cel mai indicat. Voi ce stiti despre acest ulei?
Poti face acasa orez expandat?
Fetelor, ce detergent folositi, care vi se pare cel mai ok? Pudra, lichid, pernute? Folosesc un persil pernute, insa nu as putea spune ca sunt foarte multumita de cum spala. Voi ce sugestii...? (mai mult)
Cum scap de mirosul de urina din canapea? Merge cu bio carpet? Dau funda
Am nevoie de ajutor urgent. Deci, pe scurt am băut pană m- am facut manga acum 2 seri (va rog nu ma judecati) si dimineata urmatoare dupa ce mi- am revenit am tot simtit un miros urat venind de la...? (mai mult)
Bună seara, caut un filtru de filtrare cu apa cu osmoza inversa ma poate ajuta cineva? Va mulțumesc
Hei! Am vazut la vanzare in mega si orez rosu. Oare o fi sanatos, natural? Cum se gateste orezul rosu? De orez negru am mai auzit dar de rosu nu.
De cateva luni vine factura la curent EON foarte scumpa, in iunie a venit 750 de lei, in iulie 1300 lei iar luna aceasta a venit odata 30 de lei si astazi a venit inca o factura tot pentru...? (mai mult)
Salut. Când am vrut sa îmi fac niște paste am observat niște insecte mici, foarte mici, negre asemănătoare furnicilor, acum pastele au fost sigilate și le am de max o sapt. De ce au apărut? ...? (mai mult)
Ca adolescent se spune ca ai deja un sistem imunitar, are ceva daca mananc oua mai putin facute. Imi place mult galbenusul de ou moale si mereu mi s- a spus ca pot contacta salmonella. Asa este? Dar nu...? (mai mult)
Cum pot coace vinete direct pe aragaz? Cineva spunea ca asa face si ca e rapid, nu miroase prea tare. Nu am avut curajul sa intreb, dar pune vinetele direct pe ochi? Sau cum?
La ce e util ceaiul de pelin?
Cum se duce pixul de pe canapeaua de piele? E mâzgălita de vreo 1 și nu se duce cu nimic.
Cam cate calorii are o inghetata Betty Ice la cornet cu 2 cupe?
Cu ce soluții (în afară de pastă de dinți) se pot înlătura urmele de oxidare de pe ceasurile de mână?
Imi poate spune cineva o reteta de briose ornate cu frișcă? Ma intereseaza daca se insiropeaza si daca frisca se pune simpla sau se amesteca cu ceva?
La ce se folosiți sosul Worcestershire?
Am o intrebare. Este la Pepsi o promotie la 15 lei cu trei sticle la jumate si o cana cadou. Cana are cumva gheata introdusa in interiorul plasticului. Cum anume se foloseste? Se baga la congelator...? (mai mult)
Când încălzim ceva la microunde, e recomandat să folosim castroane de email sau de marmură? Sau nu contează?
Ce solutie am sa pot imprima sau personaliza saculetul unui copil? Am acele etichete care se lipesc, insa nu tin prea mult, se dezlipesc foarte repede. Ma intreseaza ceva mai de durata, sa nu stau sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!