Buna seara! Recent am achizitionat un blender BEKO TBN81808BX. Am pus fructele in recipient, recipientul la locul lui, l- am bagat in priza, am atașat capacul pana m- am asigurat ca este inchis si ...? (mai mult)
Salut, voi cum vă spălați adidașii? Am avut o pereche pe care mama ii băga la masina de spălat dar ultima data s- au prins intre usa si cupa masinii si li s- a mâncat marginea tălpii.Acum eu mi-...? (mai mult)
Bună, cineva s- a mutat cineva recent în Sibiu? Cum vi se pare orașul, joburi, chirii? Vrem să ne mutam din Timișoara anume neam gândit la Sibiu, mai aproape de munte, Brașov cred ca este...? (mai mult)
Salut! Recent am comandat o drona de jucarie pentru copil. Este din plastic si are un miros puternic de plastic ars. Ce as putea sa fac ca sa scot acest miros?
Buna tuturor! Masina de spalat vase scoate un zgomot ca si cum o paleta de ventilator se loveste de ceva...apa scoate din cuva dar in cuva nu intra apa....filtrele sunt toate curatate.ce poate fi? M- am...? (mai mult)
Bună! I sa mai întâmplat cuiva să i se ducă de Fan Curier vreun colet în alt județ? De exemplu eu sunt din Suceava, am dat o comanda online, care mi s- a împărțit în doua colete.Primul a ajuns...? (mai mult)
Voi cum faceți apa fructata? Care este cea mai buna rețetă? Eu am auzit ca cea mai sănătoasă este cu fructe din gradina!
Salata boeuf mai este buna daca o congelez?
Stie cineva cu ce se poate scoate creta de croitorie de pe pantalonii albi? Mi i-a făcut varza jos la bata. Am încercat cu înălbitor (praf) și nufăr
Care este diferența dintre FULGII DE OVAZ și FULGI DE ORZ? Dau funda!
Are ceva daca am spalat hainele in masina fara detergent? Pentru ca asa am facut mai intai ca am uitat de detergent, asta era pe la 2 si ceva si acum am dat iar drumul la masina sa se mai spele o data...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor! Am călcat o rochie cu fierul de călcat și au rămas niște urme așa că ar fi curs ceva pe ea.Vreau să știu cum scot alea de pe ea. Dacă poate raspunde cineva care a mai...? (mai mult)
Salut. Stiti care e faza cu fierul de calcat? Am cumparat ieri un fier nou de calcat pentru ca la cel vechi curgea apa pe langa talpă si am zis ca e defect. Surpriza, cand a vrut nevasta sa il probeze...? (mai mult)
Ajutor! Am dat din greșeală cu carioca Posca pe tricou. Cum se spală si ce trebuie să folosesc? Ajutorr, repede
Salutare. Care e faza cu sarea celtică? Pentru ce e renumită, la ce e bună? Mersi
TPU! Mi- am făcut cont special pentru a vă cere ajutorul legat de niște draci mici numiți gândaci de bucătărie! Am încercat de toate! Am mutat mobila, am curățat și astupat găurile cu hârtie...? (mai mult)
Buna. Cu ce se pot scoate petele mai vechi de sânge din haine? Mersi
Bună ziua. am vopsit o pe mama azi si am atins ecranul telefonului cu manusa murdara de vopsea pe folia de silicon. aveți vreo idee cu ce aș putea șterge petele de pe ecran acum ca s- au uscat? pentru...? (mai mult)
Bună seara. Este bine sa făcu ciorba și sarmale în Vinerea Mare pentru Paște? Eu sunt bărbat.
Unde pot depozita pasca daca am facut-o de astazi, sa nu se strice pana duminica?
Bună. am o geaca imitație de piele cream și ceva s-a imprimat pe ea, cred ca de la o alta geaca de blugi..cum pot scoate petele va rog?
Am dat cu email peste lavabila. Va crăpa? Am vrut să acopăr niste pete de pe pereți
Intr-o reteta de cornulete se pun 2 linguri de otet. Ce rol are otetul? Eu as vrea sa il scot. Are ceva?
Vă rog frumos să-mi spuneți dacă pot să țin congelatorul in baie, ( priza e în baie ) nu e periculos? Abur nu se prea face, o singură persoană folosește baia. Vă mulțumesc.
Buna dimineata. In localitatile voastre firmele de termopane fac si reparatii? Eu am nevoie si toti ma refuza. Doar pentru un maner rupt imi recomanda schimbarea usii. Firma cu care am montat nu mai...? (mai mult)
Am fost inundat de vecin și acum caut un Stain Blocker sa aplic pe pereți, ce îmi recomandați?
Anul asta voi vopsi ouale cu coji de ceapa si sfecla rosie. Problema este ca am cautat peste tot sfecla si nu am gasit, ori sunt stricate. Pot folosi sfecla murata?
Bună! Întâmpin o problema pe aplicația vinted, mi se accepta ofertele automat și nu știu cum să rezolv asta. Mă puteți ajută? Mulțumesc ❤️
Unde găsesc cea mai buna rețetă de pasca cu ciocolata?
Am dat cu pronto pe monitor si nu se mai sterg petele. Cat de prost sunt pe o scara de la 1 la 10? Ajutor, dau fundita.
Veti face pregatiri de Pasti? Ce preparate gatiti?
Am primit o tona de leustean. Ce sa fac cu el?
Ati folosit faina Granini pentru cozonac? E buna?
Bună ziua! Am un aparat tchibo cafissimo și nu mai merge…îmi dă eroare și nu mai încălzește nici apa.Mi se aprinde doar ledul roșu intermitent! Ce pot să îi fac?
Buna tuturor! Am primit cateva plante de patrunjel intr- un ghiveci maricel la care pun apa zilnic cate putin. Cateva dintre tulpini au atins deja 20 de cm, dar din cele mai micute, cateva se ingalbenesc,...? (mai mult)
Ce pot pune in loc de gris la compozitia de branza de la pasca?
Hei, îmi recomandă și mie cineva o rețetă bună de înghețată? De preferat ceva ce ați încercat voi și v- a ieșit bine și v- a plăcut. :) Chiar dacă e de pe net, dar m- ar interesa să-...? (mai mult)
Cum pot să scot tempera dintr-o bluză?
Mașina de spălat rufe programată la 1 oră, tine de fapt 2 ore jumătate. Oare de ce? Nu știu ce se întâmplă. Chiar și programul de 30 de minute.
Bună seara. De curând am făcut o ciorba de salata verde și loboda. Am spus asta la un tovaras și coleg de munca. Au zis ei ca numai animalele mănâncă verdeață. Ca ei nu mănâncă asa ceva....? (mai mult)
Bună, Am spălat de curând în dus ceva cu Sano Forte. Si s- a stropit plasticul de la dus cel de culoare gri și au rămas pete. Cum as putea să fac să acopăr? Ceva idei inventive...ca de exemplu...? (mai mult)
Mdf vopsit sau mdf infoliat? Diferenta de preturi, cum se menține în timp și întreținerea mobilei. Lucios sau mat? Pentru mobila în bucătărie, living și servanta în dormitor. Mulțumesc
Salut, ce modalitate de racordare aveți pentru furtunul de evacuare a unui uscător de rufe cu diametru de 1, 5 cm pe o teava PVC de 32 cu adaptor de cauciuc. Diametrul interior al manșonului este...? (mai mult)
Ciorba de burta ingrasa?
Am o întârziere de 9 zile la menstruatie, am făcut 2 teste de sarcina unul vineri unul azi dimineață, ambele negative și un test de menopauza tot negativ, menționez că iau anticoncepționalele...? (mai mult)
Salut, am cateva perechi de adidasi pe care doresc sa- i spal. Fiind albi, se vede orice urma. Intrebarea mea este, cu ce sa- i spal ca sa nu se dezlipeasca, deterioreze? Nu sunt adidasi extrem...? (mai mult)
Buna, mi am achizitionat un airfryer recent si am incercat sa fac cartofi prajiti in el, am pus cartofii simplu, si cand i am scos au iesit uscati, arsi, cruzi, cum as putea sa i fac sa fie perfecti?...? (mai mult)
Buna. Care e diferenta intre un calcator cu talpa din inox si unul cu talpa din ceramica? Vad ca rar se mai gasesc cu cea din inox.ms frumos
Salutare gospodine/i Cam cat e ok sa tin la 3 grade in frigi o caserola de mititei fara conservanti?
Buna seara. De unde sa cumpar peste proaspat in Ploiesti? Exista vreo pescarie in Ploiesti judetul Prahova sa cumpar un peste proaspat si viu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!