Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 4 Februarie 2025 sunt:
Pot inlocui frisca lichida cu chefir sau smantana sau ce pot inlocui?(frisca pentru un cheseecake)
Visinile au si ele vitamine? La ce sunt bune sau ce vitamine au?
Am un termos care a prins un miros urat. L-am spalat cu detergent de vase, am lasat sa stea si peste noapte si mirosul tot nu a iesit. Stiti cum as putea sa elimin acel miros? Ce sa folosesc?
Am luat orez brun si nu stiu cum sa il gatesc. Ce retete sa fac cu el?
Ce lotiuni/ sprayuri împotriva țânțarilor recomandați?
Salut, lucrez doar de saptamana asta la un servis mai mic, iar joi am examen pentru permis moto iar seful mi- a batut apropo ca daca il iau trebuie sa fac cinste, intrebarea mea ce sa le cumpar sau ...? (mai mult)
Cum sa fac o supa rolton buna pe aragaz cu apa? Ce pun in apa, dar nu vreau sa fie ca ciorba?
Am acasa o panza din aceea pe care poti picta cu rama cu tot. Am luat- o de la un magazin de pictura pentru a lipi un puzzle de 3000 de piese. Acum as vrea sa o folosesc pentru a face un tablou cu poze...? (mai mult)
Ce pot gati cu broccoli? Imi place mult cu ulei de masline si usturoi, dar parca as vrea si altfel sau altceva. Voi ce alte modalitati de preparare al lui mai stiti?
Cum pot scoate markerul permanent de pe patinele cu rotile? Sunt din piele sau ceva asemanator.
Ce sosuri se baga in șaorma?
Buna ziua tuturor, daca stie cineva care este procesul de prelucrare a cartofului ca sa ramana tare dupa prajire gen mc donalds, multumesc.
Am o usa veche de balcon pe care a fost pus un autocolant, acum vreau sa il dau jos, insa se rupe bucatica cu bucatica ceea ce ma dispera. Exista o alta metoda sa il dau pe tot jos deodata? Sau macar...? (mai mult)
Salut, vreau să vopsesc niște chingi portocalii și galbene din poliester în culori mai închise, dar nu găsesc vopsea pentru textile sintetice (în Galați am căutat în multe locuri). Ce produse...? (mai mult)
Bună, TPU! Când faci brânză dulce din lapte prins, laptele crud trebuie lăsat să stea la căldură cam 2 zile. Întrebarea mea este, dacă îl las mai mult de atât, după ce îmi dau seama dacă...? (mai mult)
Ce spray de tantari e cel mai bun? Am avut din acelea cu lamaie, lavanda si alte chestii naturale dar degeaba. Am avut un autan family si la fel. Ce sa folosesc?
Voi cum faceți sarmalele
2 bucati crispy lungi cam cate grame au?
Știe careva ce înseamnă baking soda bicarbonat de sodiu sau praf de copt?
Am luat smantana lichida de la Olympus cu peste 25% grasime. Nu specifica ca e pentru gatit sau pentru frisca, as putea sa o folosesc in ambele directii? Adica sa o folosesc in mancaruri ca smantana lichida...? (mai mult)
Am folosit 1kg de faina la 450 ml de apa aprox si tot nu mi-a iesit aluatul pr pizza. Stiti motivul? Aveti vreo reteta care stiti sigur ca functioneaza?
Ce site-uri sunt in Romania care sa te invete cum sa gatesti sau care sa iti ofere retete de gatit? Stiti si site-uri in engleza? M-ar interesa si alte retete din Europa.
As vrea sa imi cumpar o carte de bucate, cu retete. Dar vreau o carte frumoasa, mai groasa in care sa gasesc retete de tot felul, nu doar prajituri, fripturi etc, ci retete diversificate. As vrea ...? (mai mult)
Am vazut in comert, la Lidl mai exact niste chipsuri din legume. Sfecla, morcov, cartof dulce, telina taiate subtiri si aratau exact ca niste chipsuri de cartofi. Poti face si tu acasa asa ceva? Cum?...? (mai mult)
Ce smoothie/fresh/ as putea bea dimineata pentru a imi incepe ziua intr-un stil vigorant, plin de energie? Ce combinatii?
Am cumparat o conopida si nu stiu ce mancare sa fac cu ea. Voua va place conopida? Ce as putea gati din ea? Cat mai multe retete, va rog.
Cum pot face acasa chipsuri de cartofi la fel ca cele din comert?
Daca fac aluatul de pizza in jur de ora 21-22 si fac pizza dimineata pana in 12, mai este bun aluatul?
Ceva preparate cu naut puteti sa-mi recomandati?
Cine ma poate ajuta in legatura cu niste sfaturi sau informatii, mai degraba. As vrea sa pun tapet in camera mea si nu stiu daca as reusi singura. Am nevoie neaparat de meseriasi sau pot reusi si...? (mai mult)
cum scot o haina de la decolorare? Am o sapca care da sa se decoloreze de la soare cum ii dau iar culoarea?
De unde as putea lua sofran de calitate? Ma intereseaza ceva ok, nu stiu daca plicurile din carrefour sau alte asemenea magazine contin doar sofran. Aveti voi un magazin de incredere?
Bună,mi s-a primit zeama cu gust amar și nu înțeleg de ce, am mai făcut zeama de multe ori, aceleași ingrediente, același proces. De la ce poate fi acest gust amar?
Nu mai știu ce să gătesc...Aș vrea să fac ceva pentru 2 zile măcar, cu ingrediente la îndemâna oricui, ceva idei?
Vreau sa fac un cheesecake in 2 culori, insa nu stiu ce arome sa foloses. Ok, voi folosi niste zmeura ca tot sunt pe piata, dar a doua crema ce ar fi indicat sa o fac? Ceva care sa completeze acea crema...? (mai mult)
Salut, am închiriat o camera și la Ac nu are telecomanda dar nu știu ce fel de marca este ca nu are scris niciunde pe el, doar modelul, SPM012H(B) RA1
Vreau ceva dulce dar de făcut în 5 minute, nu am praf de copt, ceva ca mug cake dar fără praf de copt
Am făcut tortul 3 ciocolate însă mi s-a branzit ciocolata. Sa fie de la bolul in care am topit-o? Ciocolata e de bună calitate
Ce poti manca la micul dejun, in afara de oua, carne si lactate? Dar mai interesant asa, nu mere, castraveti si nu stiu ce. Funda
Am niste pernite din alea umplute cu ciocolata, dar cum am lasat punga deschisa toate s-au inmuiat. Cum sa le "readuc la viata", ca sunt foarte naspa asa?
Cum pot face racoare in camera? Ma omoara caldura
Ce sa fac sa nu imi mai sparga pisicile colacul la piscina?
Stie cineva cum pot scoate o pata de sange din bumbac fara sa distrug culoarea materialului? Nu a iesit la spalare. Era bluza mea preferata.
Care e diferenta intre burrito si shaorma?
Am nevoie de o reteta pentru aluat ca sa fac foi de placinta (cu carne). Am incercat ceva de pe net, dar creste aluatul in cuptor prea tare. Nu imi dati retete ce nu le-ati incercat. Multumesc
Cum sa aleg un pepene rosu dulce si copt? Ce sa ii fac? Am vazut ca oamenii ii lovesc cu degetele, dar nu inteleg cum isi pot da seama dupa asta. Nu intotdeauna poti face acel triunghi sa vezi cum este,...? (mai mult)
Eu stau la ultimul etaj al unui bloc si toata caldura intra la mine in camera si la mine in camera e inversul la -50°. Ce pot sa fac sa scap de caldura asta? (Ps: fara aer conditionat)
Hei TPU, ati incercat vreodata seva de artar? Daca da, sa-mi spuneti ce gust are daca va place ca eu nu am incercat.
Vreau sa fac tortul 3 ciocolate... Trebuie să topesc ciocolată cu lapte si in loc de cioc. amaruie vreau sa pun cioco cu rom. Intrebarea este: Pot topi ciocolata cu umplutura de lapte si cea cu...? (mai mult)
Pentru cei care folosesc detergentul lichid ariel color credeti ca daca il folosesc pentru haine colorate dar si pentru albe la fiecare spalare sunt sanse sa se transfere culorile pe cele albe?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?