Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 4 Februarie 2025 sunt:
As vrea sa fac piftie cu un pui din comert. Oare se va prinde? Daca nu, cum se foloseste gelatina? Cand trebuie adăugată?
doresc sa reconditionez o valiza veche de lemn, imi puteti oferi niste sfaturi in legatura cu pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Cum pot scăpa de amprentele de pe uşă?
Voi ce puneti in omleta dimineata?
Dacă fac un tort care va fi consumat abia ziua următoare, sa il bag la frigider? Sau nu, ca sa se insiropeze mai bine?
As vrea sa ma bransez la reteaua de apa stradala si as vrea sa stiu cat costa bransamentul la apa si la canalizare la Compania de Apa Targoviste, daca stie cineva? Ce renteaza mai bine ca si...? (mai mult)
In caz de durere severa de masea, nu stiti cum poate fi extrasa manual? Locuiesc cu un Coronavirusat pe cap, ce mi- a spus ca nu mai am ce intra in apartament in cazul in care voi merge la dentist...? (mai mult)
Cum se scot petele de benzina de pe papuci cu material de pânză?
Stie cineva unde pot gasi curea pentru masina de făcut pâine in Ploiesti?
Gasesc in comert ceva ce sa pun la geam pentru a nu se incalzi prea tare in casa? De exemplu am vazut la unii ca puneau folie de aluminiu pentru a respinge caldura, dar nu se vede deloc ok. Ma gandesc...? (mai mult)
Vreau să fac o crema pentru tort și am vazut ca in majoritatea este folosit mascarpone. Nu am folosit niciodată. Recomandați?
A folosit cineva acel aparat de facut iaurt? E ok? Merita sau nu?
Am o verigheta din aur alb care mi se pare ca pare putin mai neagra decat era la inceput. Stiu sigur ca e din aur, nu se pune problema. Cum as putea sa o curat?
Am avut lipit cu banda adeziva pe geam niste chestii. Geamul e termopan, iar banda adeziva a fost intinsa atat pe profilul din aluminiu, cat si pe geam. Faza e ca acum nu reusesc sa o mai dezlipesc. ...? (mai mult)
Salut.Aveti idee de ce painea de casa dupa doua zile miezul devine aspru, se intareste trebuie inmuiat alfel zgaraie? Painea o fac din faina 000, drojdie, apa si sare nimic mai mult. Doresc raspuns...? (mai mult)
Prietenul meu și- a achiziționat acest aragaz de la Altex dar nu are aprindere electrica. Adică nu știu dacă are. Îmi puteți spune dacă are și unde în găsesc? Am răsfoit tot manualul...? (mai mult)
Caut un grill pentru aragaz, o tigaie ceva dar care sa ma tina mult si sa fie rezistenta. Am avut una de la Tefal, insa am fost cam dezamagita, se lipea toata carnea pe asa zisul grill.
Buna seara, am o intrebare, stiti cumva unde pot gasi online carte cu retete de macarons, as dori sa cumpar dar nu prea gasesc si nu stiu unde sa mai caut? La librarii in oras am cautat si nu gasesc,...? (mai mult)
Cine știe, de ce când deschid ușa de la lada frigorifica, ies aburi? Și face gheață la garnitura
Salut, am o intrebare, la un sandwich maker, cand faci un sandwich trebuie sa astept sa se incalzeasca aparatul sau pun sandwich din prima?
Ce retete cu pulpe de porc va plac?
Ati incercat retete vegan de chiftele?
Cum pot sa scap de petele lasate de henna pentru par/ valley indus mai exact lasate pe un scaun alb din piele? Am incercat cu acetona si thick bleach dar nimic. vreo idee?. :(
Mi-e foame si am niste mazare in congelator si ma gandesc sa o fac. Nu stiu cum, dar gasesc retete pe net, insa nu am gasit daca mazarea se decongeleaza inainte sau nu. Voi ce stiti?
Bună! Ce preferați să mâncați în oraș: clătite, langoși sau gogoși? Cu ce să fie?
Ce clătite preferați, cu: fineti, gem, brânză dulce, telemea cu usturoi sau cu carne tocată?
Bună! Ce hotdog preferați, cu crenvurști subțire sau gros? Fiert, prăjit sau fiert și prăjit?
Cum se numeste tipul asta de fasole https://bit.ly/2N7kVAd si cum se poate gati?
Am luat de pe net o pereche de adidasi, conceputi si pentru ciclism, adica au sistem de prindere de pedale (ca la ski la clapari), pentru o eficienta mai mare a pedalarii, dar totodata pot fi folositi...? (mai mult)
Hello! Am și eu o întrebare. De ce se tot rupe des plasa de la ușa de termopan?
Am murdarit niste panataloni de iarba, i- am spalat insa petele nu au disparut. Mai am sanse sa le scot sau? Am incercat cu vanish dar nu prea a dat rezultate. Petele s- au mai decolorat, insa se tot...? (mai mult)
Hello. Am cumpărat o porție de creveți fierți și decorticati congelati. Mai trebuie gătiti intr- un anumit fel? Am mai mâncat da erau gata făcuți la un târg și mi- au plăcut:))) așa ca am ...? (mai mult)
Stie cineva daca untul de arahide cumparat se tine in frigider? Daca nu, unde il pot tine ca sa nu se strice
1)Am o husa transparenta pentru telefon si picasem acum 1 an cu bicicleta si s- a zgariat. Ce pot face sa le inlatur? (nu merge cu pasta) 2)Telefonul meu de la husa s- a zgariat pe spate. Ce pot face...? (mai mult)
Pentru cine le are cu prăjiturelele, pot folosi la un cheesecake fără coacere brânză de vaci naturală? Cineva mi- a zis că branza naturală trebuie pusă la cuptor neapărat, dar nu cred...? (mai mult)
Vin si eu cu o întrebare pentu gospodine, a pus cineva viță de vie la congelator pentru sarmale oparita foarte puțin? Sunt curioasă cum a stat după ce s-a decongelat?
Am vazut niste videoclipuri cu mancare si tipul pune un condiment lichid, culoarea era rosu inchis. Stie cineva cum se numeste acest condiment?
Eu nu le am cu gatitul si cand urmez o reteta cântaresc toate ingredientele. Adică dacă zice de exemplu 30 de grame de unt eu il cântaresc nu il pun dupa cum mi se pare. E ok asa? Sau sa...? (mai mult)
Buna, rog seriozitate. Cateaua mea a facut pipi pe canapea si nu stiu cu ce o pot curata/spala. Miroase urat si a ramas o pata mare. Va rog ajutati- ma. Canapeaua nu este de piele sau ceva de genu, e...? (mai mult)
As avea o problema si v-as cere ajutorul.Mi s-a rupt de la geam de la rulou snurul acela cu care il tragi sus, dar s-a rupt in partea de sus. Ce as putea face sa il repar?
Am o pata neagra de rugina cred... pe canapeaua mea de catifea, vreo idee cu ce o pot scoate?
Ce trucuri stiti voi pentru a impacheta lucrurile cand plecati in concedii, excursii etc? Sa incapa cat mai multe in bagaj.
Are vreun efect semnificativ asupra gustului daca atunci cand preparam Sanguinaccio dolce folosim sange de miel in loc de clasicul sange de porc? E vreo diferenta de textura sau aroma?
Am făcut dulceață cu 30 kilograme de căpșuni și 10 kilograme de zahăr. Cât zahăr o sa fie într-un kilogram de dulceață?
Ce lapte fara lactoza recomandati pentru cereale? Care e mai sanatos si mai hranitor, consistent?
Cand fac aluat pentru pizza, aluatul iese foarte lipicios si doar daca pun mult ulei se face ok sau multa faina, insa apoi cu faina iese prea tare. Cum sa fac sa nu mai fie asa lipicios?
In retetele pentru prajituri as putea pune miere in loc de zahar? A incercat cineva aceasta substitutie? Iese prajitura indiferent de care e?
Am niste incaltaminte din piele intoarsa si nu stiu cum sa o curat. Sunt niste adidasi puma de un verde smarald, frumosi foc si s-au cam murdarit. Cum scot murdaria de pe ei?
Am văzut că există Oreo Powder. Ce este mai exact? Biscute sfărâmat? Sau e praf fin?
Hei. Cum imi pot tunde parul singura? Adica fara ajutorul nimanui. Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?