Merge sa frig niște snitele în ulei presat la rece sau în ulei de măsline?
Buna seara. Stiti careva cum sa fac o friptura buna din carne de vită? (mânzat mai exact) Am prajit-o si mai mult si mai puțin, tot asa tare imi iese ca si talpa la adidasi :(
Buna. Stiti care e faza cu faina de grau 650 si cea 000? Atat am gasit informatii cum ca 000 se foloseste la prajituri. Dar care e mai buna si de ce? azi de exemplu am vazut la magazin ca 650 e mai ...? (mai mult)
Bună ziua! Vă rog frumos să-mi dați idei ce să fac cu 2 litri de lapte de casă... că nu mai pot să-l țin prea mult și nu am nici-o idee în afară de griș cu lapte. Mulțumesc frumos!
Buna ziua, care e temperatura optima la incubatorul Cleo 5? mie sera îmi arata 39, și în cursul zilei între 37, 4 și 38, 5.Nu înțeleg de ce noaptea urcă la 39
Este pulberea de zer de post?
Am avut geci cu vatelina și puf, vreo 4. Doua le- am spălat la mașină și s- au stricat. Doua le- am spălat de mână și la fel. In ambele cazuri s- au format gâlme și ghemotoace de puf și vatelina,...? (mai mult)
Trebuie sa fac o friptura de miel. Dar ce parte din miel e cea mai frageda? Chiar nu stiu ce sa cer la carmangerie.
Bună astăzi mi au venit niște teniși comandați de pe vinted și au câteva pete galbene cum le scot Am încercat cu ACE cu apă oxigenată și detergent de vase ceva spray fâș fâs de scos pete ...? (mai mult)
Bună seara TPU! Pentru cei care aveți jaluzele acasă de nu știu cât timp, mai ales pentru cei care își spală jaluzele murdare.Cu ce le spălați? Mă gândesc că nu le băgați la mașina de...? (mai mult)
Capu' sus golanilor, ce mai faceti? Toate acceptabile? Eu sper ca da. Iata ce problema am, am facut pe grill de fonta o friptura azi si am pus untura de porc in loc de ulei si la un moment dat mi- a...? (mai mult)
Ajutor; Am vărsat suc de catina pe covorul gri. Cum se curăță? Mama o să mă certe
Salut, hell-ul cu darkchery pateaza hainele? Daca pateaza cum pot face sa elimin pata?
Efectiv mă plictisesc să locuiesc la bloc, să stai în apartament e ca o colivie, degeaba ai deschide geamul, ca tot miroși aerul poluat emanat de mașini, și nu poți să asculți muzică ca ...? (mai mult)
Salut, mi s-a stricat masina de spalat rufe si vreau sa cumpar alta, ce imi recomandati? N-am un buget fix, ar fi de preferat sa nu fie prea scumpa si sa fie ceva mai de calitate.
Am facut niste oua umplute cu galbenus tare, pate de ficat si mustar... Dar le lipseste acea "acreala" - are ceva daca pun zeama de lamaie?
Bună ziua! Am o problema la un aragaz vechi. Stau în chirie și unul din ochii aragazului nu a fost folosit ca scăpa gaze, în timp de la spălat a început sa rugineasca duza (e din aia de fier lunga)....? (mai mult)
Am auzit ca se pot congela piersicile. A incercat cineva? Dupa dezghet raman flescaite?
Salutare prieteni! Am pățit un necaz. Am observat o crăpătură la vasul de wc, jos, unde sunt șuruburile de prindere. Am pus mâna să văd ce este și a căzut o bucată de ceramică din jurul...? (mai mult)
Buna, TPU! Am observat ca de 2 zile ochiul de la un aragaz nu mai functioneaza, nu mai vrea sa se aprinda. Celelalte merg foarte bine. Voiam sa intreb, care ar fi cauza de nu merge? Am gatit ultima...? (mai mult)
S- a ieftinit curentul la enel? Ca luna trecuta am consumat 304 kw si mi- a calculat cu 1, 3 lei/kw si luna asta a venit factura calculata cu 1, 12 lei/kw si am consumat 310 kw deci a venit cu vreo...? (mai mult)
Salut, merele acelea verzi dar nu tari, cele care sunt mai moi, sunt bune de consum?
Buna, nu stiu unde as putea gasi șabloanele pentru decuparea pentru cămașa sau poate nu stiu cum sa caut. Ma refer la șabloanele ce par din foaie asemanatoare A4 daca stiti dumneavoastră va rog să-...? (mai mult)
Salut TPU, am o infestare de șoareci in vechea mea bucătărie și am încercat să pun grămezi de grâușor raticid pentru a scăpa de ei, am respectat instrucțiunile de utilizare am folosit și ...? (mai mult)
E ok sa beau apa de la robinet? Am si un filtru de acela de apa Mna sunt in criza, e inchis la magazin si nu mai am apa deloc in casa si nici vecinii :))
Am inteles ca gelatina face bine la sanatate si voi fi vesnic tanara si frumoasa asa cum sunt acum. Ce retete stiti cu gelatina, ca asa goala nu pot sa o mananc? Bomboanele jeleu sunt facute cu gelatina?...? (mai mult)
M- am trezit cu apa ce mirosea a fosfor in masina de spalat, asta la o zi dupa ce am spalat.Cand am scos rufele din cuva nu am vazut sa fie apa acolo, dar a doua zi am simtit mirosul urat si apa din ...? (mai mult)
Am încercat sa scot petele de ulei cu Vanish și nu au dispărut! Cu ce mai pot încerca să scap de ele?
Ma poate invata vreo fata / femeie cum sa procedez pentru a taia / sacrifica o rata si un ratoi in balcon? Va multumesc si o sa va scriu cum m-am descurcat.
Cum as putea prinde un opritor de usa in pardoseala (gresie) fara sa dau gauri? Am incalzire in pardoseala.
Care este diferenta dintre orezul lung si orezul basmati?
Cine a mai facut mucenici ciorba si stie o reteta buna? :D
Am lenjerie de pat ce o stat intr- o alta casa intr- o camera cu mucegai puternic de se simtea in aer. Daca spal in masina de spalat oare se va duce mirosul de mucegai?, si exista posibilitatea sa se ...? (mai mult)
Știți vreo soluție eficienta care sa scoată petele de ulei de pe haine?
Cat " rezista " o sticla de ketchup la frigider?
Hai noroc, ma gandeam sa fac maine o tocana de legume dar vreau sa fac fara sa prajesc legumele, am vazut o reteta ca trebuie sa prajesti fiecare leguma in parte si dupa sa le fierbi pe toate la un loc....? (mai mult)
Cum pot scoate o picatura de super glue de pe bancheta masinii care este din piele eco?
Cum pot curata urmele de pix de pe canapeaua din piele?
Cum sterg vopseaua de textile de pe textile?
Am problema urgenta cu frisca. S-a inmuiat, nu a fost racita bine cred, pot sa o salvez cu 2 linguri de amidon? E ok sa ingeram amidon negatit?
Am o pereche de pantaloni albastri care s- au decolorat dupa ce am stat jos undeva. Cred ca s- au decolorat cu tempera caci pata este rosie. Am incercar cu solutie Nufar sa indepartez petele care nu se...? (mai mult)
Am un stilou aproape nou (cu patroane de cerneala) si de ceva vreme nu mai vrea sa scrie orice patron ii pun. Aveti idee ce sa fac sa functioneze? Apa calda am incercat, nu tine.
Buna ziua, am o pereche adidas din panza, i-am agatat in bot, este rupt materialul tesut. Unde pot gasi un atelier specializat in acest gen de reparatii? Multumesc
Mi-am patat geaca de la apa ca s-a murdarit putin si am zis ca sa o curat cu apa de la robinet, atunci sa o spal si va fi cum trebuie sau pot sa scot acele pete fara sa spal geaca? Daca da, cum?
Buna! Sacou din bumbac sau stofa merge spălat in mașină de spălat la 30 grade? Trebuie Pus doar el singur sau se mai pot baga și alte haine cu el?
Cam cat va tine o punga de detergent de 7-10 kg?
Salutare voi de unde sunteți și cat costa metru cub de apă la voi in localitate, la noi s-a făcut 20 lei
Salutare Care site il stiti cu cele mai simple si traditionale retete de mancare? Mersi
Ce mâncare sau meniuri gătite se recomandă persoanelor care sunt în categoria BRGE? De regulă, probleme de stomac, fiere, ficat, colon, etc. Un medic mi- a spus că am polipi la colon, ...? (mai mult)
Ajutor! in masina de spalt s- a introdus din greseala o bucatica de hartie, si acum un pulovar si o camasa este contaminata cu bucatele marunte de tot de hirtie, ar fi o luna sa dau tot jos cu munca migaloasa.Nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!