Cat " rezista " o sticla de ketchup la frigider?
Hai noroc, ma gandeam sa fac maine o tocana de legume dar vreau sa fac fara sa prajesc legumele, am vazut o reteta ca trebuie sa prajesti fiecare leguma in parte si dupa sa le fierbi pe toate la un loc....? (mai mult)
Cum pot scoate o picatura de super glue de pe bancheta masinii care este din piele eco?
Cum pot curata urmele de pix de pe canapeaua din piele?
Cum sterg vopseaua de textile de pe textile?
Am problema urgenta cu frisca. S-a inmuiat, nu a fost racita bine cred, pot sa o salvez cu 2 linguri de amidon? E ok sa ingeram amidon negatit?
Am o pereche de pantaloni albastri care s- au decolorat dupa ce am stat jos undeva. Cred ca s- au decolorat cu tempera caci pata este rosie. Am incercar cu solutie Nufar sa indepartez petele care nu se...? (mai mult)
Am un stilou aproape nou (cu patroane de cerneala) si de ceva vreme nu mai vrea sa scrie orice patron ii pun. Aveti idee ce sa fac sa functioneze? Apa calda am incercat, nu tine.
Buna ziua, am o pereche adidas din panza, i-am agatat in bot, este rupt materialul tesut. Unde pot gasi un atelier specializat in acest gen de reparatii? Multumesc
Mi-am patat geaca de la apa ca s-a murdarit putin si am zis ca sa o curat cu apa de la robinet, atunci sa o spal si va fi cum trebuie sau pot sa scot acele pete fara sa spal geaca? Daca da, cum?
Buna! Sacou din bumbac sau stofa merge spălat in mașină de spălat la 30 grade? Trebuie Pus doar el singur sau se mai pot baga și alte haine cu el?
Cam cat va tine o punga de detergent de 7-10 kg?
Salutare voi de unde sunteți și cat costa metru cub de apă la voi in localitate, la noi s-a făcut 20 lei
Salutare Care site il stiti cu cele mai simple si traditionale retete de mancare? Mersi
Ce mâncare sau meniuri gătite se recomandă persoanelor care sunt în categoria BRGE? De regulă, probleme de stomac, fiere, ficat, colon, etc. Un medic mi- a spus că am polipi la colon, ...? (mai mult)
Ajutor! in masina de spalt s- a introdus din greseala o bucatica de hartie, si acum un pulovar si o camasa este contaminata cu bucatele marunte de tot de hirtie, ar fi o luna sa dau tot jos cu munca migaloasa.Nu...? (mai mult)
Daca iau categoria A(motociclete) imi da toate sub cagetoriile?(A1, A2) apropo am permis B deci am si AM
Buna TPU. El rubio cacao pudra la cutie de metal ce fel de cacao e? Dutched simplu, dublu, triplu, bendrop sau rouge? Arata intunecoasa dar pământie ma holbez la pozele de pe google dar parca nu...? (mai mult)
Buna, am un esspresor Tchibo Cafissimo, care de cateva zile cand il aprind, se aprinde becul rosu intermitent si nu mi permite să efectuez vreo alta comanda, in conditiile in care pun suficienta apa...? (mai mult)
Buna. Am pus pizza in frigider pe o farfurie și am acoperit- o cu un castron din geam. Dimineața când am scos- o din frigider, castronul se aburise iar pizza transpirase. Mai este bună pizza sau s-...? (mai mult)
Buna. Am niște pantaloni care mă cam strâng în talie,sunt cu elastic dar îmi vin foarte fix, cum i-aș putea lărgi? Menționez că sunt că material, imitație din piele
Salut. Daca bag la spalat o pereche de pantaloni de trening la temperatura de 60/90 grade se vor stramta? Ii vreau cu o marime mai mica.
Salut, am câteva rațe leșești și au deja aproape 9 luni și nu au început să se ouă, îmi poate spune cineva de ce nu se ouă. Mulțumesc!
Salut. Voi cum sacrificați găinile sau iepurii fără sa sara sânge pe voi?
Cate servetele anti transfer trebuie sa pui in masina ca sa nu se faca niciodata transfer de culori? Si e ok si daca folosesti doar servetele pentru colorate mereu? Ca na, mai sunt si pentru haine inchise,...? (mai mult)
Ce se poate intampla daca usuci o haina intr-o masina care poate sa si usuce daca nu e ok ca acea haina sa fie uscata astfel?
La ce temperatura se calca o haina astfel incat sa nu se arda?
Vreau ca dupa ce se termina de spalat hainele care sunt acum in masina sa le si calc dar asa in masina ca am masina care poate sa faca si asta, cum va trebui sa fac atunci? Cum sa setez ca sa le calce...? (mai mult)
E ok daca speli haine care au fost spalate si mai de mult dar le- ai tot tinut in dulap si nu le- ai mai purtat? Si asta mult timp, ca am niste haine care prin vara le- am spalat, niste bluze si le- ...? (mai mult)
Am o geaca roșie purtata o lună și a căpătat pete precum cele din link care nu s- au luat la spălat. Niste urme negre, care nu știu de unde au apărut deoarece nu am fost in medii cu vaselina sau...? (mai mult)
Daca acum un hanorac alb de al meu e putin patat acolo la gluga oare e arsura sau? Ca l- am pus la uscat pe calorifer si e putin patat doar la gluga, inseamna ca e arsura sau din cauza ca s- a facut transfer...? (mai mult)
Bună dimineața. Cum trebuie sa fie murăturile în saramura? Sa fie tari sau moi? Ma refer la gogonele, castraveți, conopida. Pun aceasta întrebare deoarece am un tovarăș și i- am dat eu ...? (mai mult)
Va rog, să- mi spuneți ce poate avea masina mea de spălat Beko, ca după ce spăl la câteva zile găsesc apa în cuva.M- am uitat la sertar și e uscat. Mașina o am montată în bucătărie. Ii ...? (mai mult)
Bună seara! În aceasta seara din senin mi- au apărut niște bubițe roșii pe corp, mancarime, câteva pe ici pe colo(picioare, maini, spate). Nu am făcut nimic deosebit sau sa mănânc ceva diferit,...? (mai mult)
Bună, am luat un topper de pat și e prea mare, se poate tăia din el?
Buna. Ce site- uri bune cunoasteti (caut unul de gatit pe care l- am avut si nu- l mai gasesc si puteam alege ce am prin casa, adica lapte, oua, iar browserul imi dadea ceva ce as putea sa gatesc cu...? (mai mult)
Ce mancare mai faceti voi cu carne tocata? In afara de ciorba de perisoare, sarmale, ardei umplut, chiftele si musaca nu imi mai vine nimic in minte
Ce se poate intampla daca imi spal (separat!) rufele albe, dar cu detergent pentru rufe colorate?
Cum se face o shaorma de casa perfecta?
E ok daca pui doar o geaca si atat in masina de spalat?
Cum poți scoate gumă de mestecat din haine?
Buna si imi cer scuze daca nu am formulat intrebarea corect si postat corespunzător. Mi- am achiziționat un esspresor delonghi de la altex nou. Problema este ca la desfacerea pachetului am observat...? (mai mult)
Bună ziua am o mașină de spălat de la îndesit de 2 ani... în cuva ei a început da miroasă ciudat gen a mucegai îmi puteți spune cum sa o curat sau ce sa i fac sa dispară acel miros ca să o ...? (mai mult)
Cum pot face frigiderul sa faca mai. putin zgomot? Ms
Salut. A locuit cineva la garsoniera la casa? Doresc sa ma mut si am gasit o astfel de garsoniera dar sunt in dubii. Am vreo legatura directa cu proprietarii? Mentionez ca aceasta este la ei in casa la...? (mai mult)
Cafeaua decofeinizata are acelasi gust precum cafeaua normala?
Ce parere aveti despre maioneza din pufuleti? Ati facut? E mai light decat cea clasica? Ms
Salut tocmai ce am finalizat bransamentul electric acum 2 saptamani cu cei de la Distributie Oltenia si dupa cam cateva zile imi vine racodarea si o chitanta in care scrie restituire valoare bransament...? (mai mult)
Buna! Ce este stratul portocaliu care se formeaza deasupra ciorbei?
Buna seara cum pot sa alcătuit o urătură de sfintul Vasile
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!