Eu de curand am aflat de dulceata de salcam si de flori de mac, daca vre-ti reteta cautati dulceata de mac a lui Cerulina iar daca nu gasiti lasa-ti-mi un mesaj si va ajut cu mare drag
Din salcam de fac si clatite insa dulceata din flori de mac... suna interesant!
Buna
Delicatesea casei este dulceata din fructe de soc.
Ne place/o folosim si la clatite, iar rudele au fost placut impresionate.
Plus ca, atat florile de soc cat si fructele sunt intrebuintate si in medicina.
O zi buna sa ai
Multumesc de pont!
Eu am facut dulceata de dovlecel! Seamana la gust cu ananasul
Pe cine am servit nu a stiut ce mananca!
Sincer, eu prefer dulceata de trandafiri. Chestii exotice nu mai incerc de cand am mancat la un restaurant chinezesc si n-au vrut aia sa-mi spuna ce carne aveam in farfurie.
Am facut si dulceata de trandafiri
Sora mea a mancat la italieni carne de pisica... e posibil orice
Gem de capsuni de zmeură de caise, prune, si dulceata de trandafiri, toate i mi plac puse evident in clătite.
Buna, Angy!
Nu agreez dulceturile ''ciudate'', prefer ceva ''clasic" si delicious.
Noi facem dulceata/gem de cirese dulci, cirese amare, visine, capsuni, fructe de padure, trandafir (preferata mea), nuci verzi, piersici, caise.
Deci avem doua,, voturi ''' pentru dulceata de trandafiri
Imi place dulceata de fragute, dar as fi curioasa ce gust are dulceata de gogonele.
Ehh, dulceata de fragute e tare buna, si mie imi place!
Cea de gogonele nu am incercat-o si, recunosc, nici nu ma tenteaza...
Nu am fac ut de vreo doi -trei, se culeg destul de greu si sunt rari
Dulceata de fructe de padure(afine, zmeura. mure) sunt printre cele mai scumpe.
Cine nu gateste dulceata de nuci, n-are ce cauta in cercul meu de amici.Sa va fie clar...
Am citit acolo discutia voastra cu pisicile.Sunteti sadice azi...nu mai intru pe aici.
Dulceata de nuci imi place sa o mananc
Ce pisici si unde?
tu cu Ruxandra...
Arata foarte bine, multumesc!
Cu drag, si eu de cand am vazut-o (de vreo 1 saptamana ) ma tot gandeac la ea, saptamana viitoare dupa ce termin scoala am sa o fac si eu!
Pe blogul Ceraselei, vei gasi tot ce ai nevoie, are si un grup pe Fb, pasiunea mea bucataria! sunt lucruri minunate acolo!
Preferata mea de dulceata de cirese de mai :X si compotul de prune umplute cu un sambure intreg de nuca si miere :X
De prune, topoloveni.Mor dupa ea. Dca ai face niste cirnulete cu dulceata de topolovenii... Oh doamneee
victoria_niculescu întreabă:
LisaJulie întreabă: