Sos tomat Barilla pentru paste, FARA CARNE, doar un sos cu ceapa, busuioc si alte verdeturi probabil. am cumparat eu de 2 ori.
La gust e decent, insa e plin de chimicale, si a prins mucegai dupa 2-3 zile la frigider. (odat inceput).
Capacele inchid INGROZITOR.
NU RECOMAND.
Mult mai sanatos e sa cureti o ceapa, o tai marunt si o calesti in PUTIN ulei, neuitand sa adaugi si 2 foi de dafin inca de la inceput.
Cand e sticloasa, adaugi 1-2 catei de usturoi pisat, pasta de tomate 24% sau, daca ai, bulion de casa, sau suc de rosii (rosii pasate).
In general nu e nevoie, dar exista situatii cand trebuie sa adaugi sare dupa gust.
Piper, busuioc, eventual putin curry, si lasi sa dea in clocot la foc minim, amestecand des.
Atentie, plita/aragazul va avea de suferit, dar asta e de inteles (stropii de sos se curata oricum mai usor decat uleiul).
Carnea o poti face la grill (batuta putin cu ciocanul de snitele si asezonata cu sare, busuioc, piper, boia) in timp ce fierb pastele...
E naspa rau cel cumparat instant. Dar recomand reteta mea: o ceapa calita, 400 grame carne tocata de porc peste ceapa si amestecat pana albeste. Plicul instant cu praf bolognese dizolvat intr-un pahar cu apa si turnat peste si invartit pana scade apa. Delicios! Eu consider ca nu dureaza mult.
JamesWatson întreabă:
anonim_4396 întreabă:
gabryellayo întreabă: