Da, seva de mesteacăn poate fi folosită pentru a face sirop, care poate fi utilizat pentru a indulci diferite băuturi sau deserturi. Gustul siropului de seva de mesteacăn este descris ca fiind dulce și aromat, cu o notă subtilă de caramel și vanilie.
În ceea ce privește indulcirea cafelei, se poate utiliza siropul de seva de mesteacăn ca înlocuitor al zahărului sau al altor îndulcitori. Datorită gustului său plăcut și aromat, siropul de seva de mesteacăn poate oferi o alternativă naturală și sănătoasă la îndulcitorii artificiali. Cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere că siropul de seva de mesteacăn are un indice glicemic mai mare decât zahărul obișnuit, deci este important să îl folosiți cu moderație.
Incearca sirop de artar, banui cai mai ieftin si mai bun.De mesteacan nu am auzit, dar o fi.
Toate au gust dulce, cu diferite arome, desi nu cred ca vei sesiza aromele alea despre care tot vorbesc unia, mai degaraba gust de caramel.
Toate sunt de fapt zahar, doar ca este luat din arbori, din seva arborilor.
Cea mai multa seva o produc artarii, se folosesc mai mult pentru ca si productia e mai mare.
Zahar lichid ca si mierea sau semisolid lichid, in loc de miere de albine folosesti sirop de artar.
In state se foloseste f mult, dar nu pentru cafea sau bauturi, se foloseste la clatite sau pancakes cum zic ei.
Nu sta nimeni sa puna in cafea sirop sau mai stiu eu miere, se foloseste zahar ca e mai simplu.
Ca idee toate au acelasi continut, ma refer mierea, siropurile de arbori si zaharul de la magazin 50 glucoza si 50 fructoza, pentru ca oricare din aceste produse sunt produse de plamnte, albinele sau omu le iau de la plante asa cum is ele produse.
Diferenta consta in cantitatea de apa din aceste produse cit si unele vitamine, depinde ce planta s-a folosit.
Ca urmare ca folosesti zahar din comert sau miere, ori sirop e acelasi lucru, acelasi efect pentru organismul tau.
oceanoflove întreabă:
DaciaRomania întreabă: