E foarte bun.dar fiecare cu gusturile lui. daca iti plac alunele atunci sigur iti va placea si untul de arahide
Bună
E un pic, dar puţin amărui. În schimb e nemaipomenit. Îţi yic că nu vei regreta dacă vei mânca. =p~
Are gust atat de bun incat simti cum esti calare pe un unicorn, iar el sare peste un curcubeu dublu, un gust de iti vine sa te casatoresti cu el, cand mananci unt de arahide simti cum tot corpul tau vibreaza si simti caldura pe dinauntru.
Ca si cum ai gusta din ziua ta perfecta, in timp ce canti alaturi de cantaretul favorit si afli ca ai castigat la toate loteriile din lume.
Acuma sper sa nu fii alergic la el.
Mai bine il cumperi, dar daca tot esti autodidact/a, google cum sa-l fac acasa, sunt destule ghiduri, dar Kaufland iti sta la dispozitie, mergi, cumperi, mananci, te stergi la gura si reiei procesul.
Depinde de gusturi, mie una mi se pare mai mult decat divin. Exact cum l-a descris "Klepto" . Imi place cel care se intinde usor (smooth) si il prefer cu dulceata sau gem, in special de visine sau capsune. E mancarea mea preferata pentru micul-dejun, intins pe paine integrala cu seminte de in si dovleac . Iti recomand sa-l incerci, iar daca nu iti place, macar ai incercat.