Salate (sunt nșpe mii de combinații posibile, ai de unde alege), cam orice fel de supă cremă că-s bune reci, ouă fierte, orezul sau cus-cusul cu legume mi se pare ok rece, fructe multe (bineînțeles), rulouri (piept de pui, ce vrei tu), overnight oats
Salate, fructe, supe de fructe reci (ingrosate ca inghetata), papricas de ciuperci, papricas de pui, oua (fiert, ochiuri, papara etc.), coctail-uri reci fara alcool, mici cu bere etc.
Într-adevăr,chiar la mine in casa e epidemie de indigestie din cauza faptului că pe canicula am mâncat mâncare grea (carne, grăsime) si nu mai fac prostia asta.
Acum incerc un regim cat de cat consistent dar usor.Adica salatele (supa de salata,salata asortată etc). Piept de pui la gril cu legume,carne fiarta (ca sa am totusi proteine),supe usoare (de legume spre exemplu), branzeturi, ciuperci, cât mai multa mancare fiarta, la gril sau cuptor (chiar am slăbit câteva kg dar asta e). Plus ca eu beau doar ceaiuri.
Mici,cârnați.De astea de sezon. Grătar nu că e greu.
Exact. Uite cine le știe
Sper că nu ai luat carnea de mici de la Ray
Văleu carnea aia aparține altcuiva...eu am luat-o de la lichidate de stoc de la magazinul alimentar de la colț
Spaniola de pe fundal face totul
Nu consum mici si mici carnati de aia subtiti, traditional svabesc. Sunt la kaufland
Salut!
De obicei, eu mă satur cu câteva felii de pepene roșu, cu brânză sau pâine, sau cu un bol de salată de roșii sau cu câteva bucăți de carne friptă (în general, carne de pui). Și, desigur, nelipsitele sandvișuri și dulciuri, pe care nu le consum după un anumit program, ci când am poftă.