| Addaaa99 a întrebat:

AA. aporopo. Vine ziua mea si nu stiu ce sa pun pe masa. tinand cont ca eu stau cu bunica si ea nu poate sa faca asa multe {este bolnava} decii trebuie sa le fac eu vreau ceva simplu si ieftin. pana intr-un 1milion si un pic. Eu m"am gandit la :
Aperitiv:
salam
pastrama
cascaval
masline
rossi
castraveti.

Felul 1:
Pizza

felul 2 "
spuneti voi ceva scurttt si putin

iar desert :
Tort de inghetata love struckx pun si lamanari pe el.

Logic ca mai pun si niste bombonele { mr. fizzy}, fursecuri ceva.

Infinee mai spuneti voi va rogg; xx :*.

7 răspunsuri:
| kindness a răspuns:

La felul 2 cartofi prajitiwinkingwinkingwinking.si atat eu zic ca ajunge. e deja prea multwinkingwinkingwinking

| Geeeo21 a răspuns:

Ai putea sa faci multe sandviciuri. unele cu unt, pateu.si le decorezi cu salam ardei, rosii.ce vrei:d[eu de fiecare data fac asa] nu sunt scumpe deloc si nu conteaza cati invitati ai daca faci multicele :d...Succes.si La multi ani :*!

| lorycool a răspuns:

Ai putea sa le dai la Felul 2 Pulpe de pui cu piure...happy

| ruru_2913 a răspuns:

Este prea mult.laughing.la o petrecere te mai si distrezi nu mananci tot timpul.este prea de-ajuns laughing.mai relaxeaza-te.la multi ani! si sper sa fie totul bine.sa nu mai pui nimic pe masa laughing pa, pa :*.p.s distractie placuta si sa ai parte de cat mai multi invitati

| selenaroyalprincess a răspuns:

Pai poti face chesti semi-preparate adica ceva gen batoane de peste care trebuie doar prajute in tigaie...

| nobilul a răspuns:

Mai bine faci asa :felul 1 pe o scbitoare bagi o rosie mica, o frunza de patrunjel sau de salata si un cub de branza naturala(e o delicatesa, daca nu ma crezi fa una si incearca)
felul 2:friptura la gratar cu frisca sau fara
felul3:pizza
desert:tort

dar in special macar felul1 sa-l folosesti PLZ

| sensssation a răspuns:

Ai putea sa faci la felul 2 un piure` de cartofi cu ceva carnitza...sau cartofi prajiti cu ceva.cum iti e mai usor:d App LA multi ani! sa fii sanatoasa:*