Probabil contin si astea cate ceva, dar sunt mult mai sanatoase decat Fanta, Cola, Sprite etc. Daca lasi un suc din asta natural cateva zile pe urma nu mai e bun deorece se formeaza acea "floare", asta fiind un semn ca nu are conservanti in el. Eu recomand aceste sucuri, desi ar fi si mai bine daca ai putea sa le faci chiar tu acasa cumparand portocale, mere sau ce fructe doresti si storcandu-le.
P.S. Felicitari ca te preocupa sanatatea ta si ca iti pui astfel de intrebari inainte de a consuma anumite produse.
Nici macar sucurile la preturi mari nu sunt 100% naturale, cel mai bine e sa cumperi fructe si sa ti faci acasa suc natural.
Aproape ca nu poti avea incredere in ele. Conteaza insa si ce scrie pe sticla...
In nici un caz caustica si criminala bautura pe baza de cola!
Este necesar sa ne obisnuim din ce in ce mai mult sa preparam sucuri naturale.
Sunt si sucuri naturale naturale dar acelea sunt la un pret mai mare. Eu cred ca si prigat are euri si zaharuri destule ca sa ne faca rau.
Poti incerca Granini de portocale sau mere. Pe ambalaj scrie ca sunt facute 100% din fructe si chiar au pulpa si gust. Dar sa te uiti pe ambalaj inainte, unele pot avea 50%.
Nu sunt atat de sigura ca si alea sunt 100% naturale insa cu totii le consumam. Nu poti stii ce contine un suc asa ca mai bun si mai natural e ala facut de tine, acasa... Poate ca nici ala deoarece nu stim ce se ascunde nici in fructele/ legumele pe care le cumaram de la magazin. Asta a fost parerea mea... Oricum am "da-o" nu e bine. Sper ca te-a ajutat :*