In primul fructe.Grefe in special dupa ce iti linistesti putin stomacul, incearca cu niste biscuiti. Incet incet iti revine pofta de mancare, nu e nimic grav ti-ai dereglat putin stomacelul Asa patesc si eu dupa o noapte „furtunoasa„ dupa ce amestec bauturile sunt gata, praf nici macar nu ma pot misca si am o stare de..ca..t dar nu mi lipsesc fructele din frigider.si in cateva ore sunt ca nou.
Iaurt este bine sa mananci in stari de voma pentru ca iti relaxeaza stomacul. Mananci cat simti ca poti asa o zi sau doua si o sa-ti treaca.
Cu același lucru ma confruntă eu acum și am vomitat de foarte multe ori astăzi, încearcă să mănânci mar cu biscuite sau dacă nu iti place mărul încearcă cu banana
Medicamente: Metroplocramid și echinacea. Succes!?
Pai ciorba crema de legume cu paine prajita. Lamai in disperare..grisine, In general uscaciuni.
Mai bine cerei cuiva sa mearga la farmacie si sa iti ia niste pastile, eu am uitat cum se numesc, dar spune-i persoanei sa ii spuna simptomul tau farmacistului
Eu intr-o vreme vomitam tot ce mancam, ia o pastila de vitamina C mie mi-a trecut instant.
EuAla întreabă: