O compozitie mult prea umeda nu se va coace cum trebuie, indiferent cat o lasi.De aceea trebuie sa respecti reteta.Capsunile nu se pun asa random in aluat.Am patit si eu sa pun mai multe mere decat scria.Am fost nevoita sa arunc totul la cos.) Plus, ai in vedere ca la reteta aceasta aluatul va avea alta textura decat cel normal uscat.
Pentru a nu se rumeni excesiv poti pune la un moment dat o hartie pe deasupra.
Când ai setat cuptorul, ai dat ventilație sus jos?
Mă gândesc că poate ai dat doar sus și de aia pare necoaptă la mijloc.
Cuptoarele electrice nu incalzesc la fel de bine ca cele clasice pe gaz. Am patit-o de nenumarate ori.
Nu toate cuptoarele sunt la fel, eu nu respect niciodată gradele menționate în reteta, eu folosesc temperatura minima, chiar dacă va puțin mai mult. Iar banana bread are oricum un aspect ușor umed
Da capsunile probabil au jucat un rol dar e important sa o pui la temperatura mai mica sa aiba timp sa se faca si inauntru si sa fie pornita caldura sus dar si jos.
Instructiunile de pe retete nu o sa fie mereu potrivite pentru ce cuptor are fiecare.
Si eu am facut banana bread si a iesit bun.
Vezi sa nu fie prea moale aluatul si nu mai pune capsuni.
Ai vazut vreodata blat de tort bagat cu capsuni sau alte fructe la cuptor? Fructele se pun dupa ce e gata blatul, nu?
Poate e un exemplu prost dar asa si aici. Poti sa mananci capsunile separat.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
pinkvampire întreabă:
LisaJulie întreabă: