| dora71 a întrebat:

Albusul se poate refolosi? Daca fac o prajitura si am nevoie doar de galbenus, cat timp mai poate folosit albusul?

Răspuns Câştigător
| potpal a răspuns:

Eu le-am pus intr-un pahar si le-am congelat. Le-am folosit dupa aprox.2 luni si s-au batut f.bine,iar eu n-am murit.

6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Din3-4 albusuri batute spuma, ulei, zahar, faina si mirodenii se poate face rapid un chec numit Studentenbrot(paine studenteasca). Se poate adauga in compozitie o lingura de mac. Mira

| valyb a răspuns:

Dupa 8 ore in frigider albusul incepe sa devina toxic. Dupa 2 ore daca sta la temperatura camerei. Parerile sunt impartite dar eu unul prefer sa nu risc.

| 1942 a răspuns:

Albusul nu se pastreaza pentru ca este un mediu excelent pentru dezvoltarea bacteriilor si devine toxic. Nici spumele preparate cu albus batut nu se pastreaza decat putin la frigider.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca e bine sa-l tii pentru ca isi schimba consistenta nu pentru ca se strica. Pentru a nu-l pierde eu obisnuiesc sa fac spuma de albus, sa pun nuca de cocos rasa si zahar si sa pun bezele la cuptor.

| marcesa a răspuns:

Albusul nu se pastreaza deoarece isi pastreaza propietatile si poate sa provoace din cauza bacteriilor care se formeaza in el, indigestii

| JoAnna a răspuns:

Da, il pui intr-un pahar in frigider si poti sa-l folosesti si a doua zi.