| dienisor a întrebat:

Am 12 ani as dori retete usoare de facut si cat mai rapid.
Mama se intoarce din Spania saptamana viitoare si vreau s-o impresionez.
Orice retzeta numai cu cuptorul nu ca sunt numai cu bunica acasa si nu ma lasa...
Va rog cat mai repede!

8 răspunsuri:
| meriuss a răspuns:

Intreab-o pe bunica-ta ce i-ar placea mamei tale sa manance, ceva ce ii place cu adevarat, o sa fie impresionata cand o sa afle ca te-ai interesat si ai facut tu ce ii place ei, o sa te pupe toata.

| meriuss a răspuns:

Tot/toata

| dienisor explică (pentru meriuss):

Nu mam prins la ce te referi...

| XatomisX a răspuns:

Poti face inghetata chiar daca e frig laughing

| otilikapostolik a răspuns:

Lasa-re dusa de val! Incearca sa faci retete combinate cu una cu alta! De exemplu poti sa pui inghetata de oricare cu biscuiti tocati si fructe sa poti sa cauti niste retete super usoare(si eu am 12 ani si am facut ) e Teo's Kitchen! Bafta! Sper ca mama ta sa fie incantata!

| dienisor explică:

Va rog! Cat mai repede preferabil pana in 3 martie...mersi

| iulikutza33 a răspuns:

Buna! Pai poti face o salata de fructe,dar cu multe fructe. Poti pune kiwi,banane,mere,portocale,capsuni(daca gasesti) si la urma, dupa ce ai asezat intr-o cupasau intr-un bol fructele, poti pune niste frisca dar daca poti facuta in casa pentru. ca are gustul mai bun si mama ta va fi impresionata.

Sper sa te fi ajutat si sper ca mamei tale sa-i placa pentru ca stiu cum e sa iti vina mama din strainatate si vrei sa faci cat mai multe sa vada ca te-ai schimbat si poti face mai mult.Ei bine.sa n-o mai lungim.Succes!happy

| deyutza2002 a răspuns:

Pai sunt niste retzete chiar usoare.zic eu uite:www.lidl.ro