| xMiEz a întrebat:

Am 20 de ani si sunt intr-o relatie de 2 ani si 9 luni. Ea e mai mica k mine cu 2 ani si nu prea ne-am inteles noi perfect de la inceput dar cand a fost vorba de ceva mereu am fost unul langa altul. de la un timp am impresia k nu ne mai intelegem deloc. ea nu are incredere in mine nici sa ies pana in fata portii fara sa ma sune din 2 in 2 minute sa ma intrebe ce fac si cu cine sunt... si imi spune mereu k problema e din partea mea desi eu nu am facut niciodata nimic care sa o afecteze... au fost mici certuri ca in orice cuplu dar am trecut peste.dar de la un timp parca e din ce in ce mai rau si nu e zi fara sa ne certam sau fara sa se supere din ceva.si de cand cu munca eu sunt mai tot timpul obosit si mai irascibil decat de obicei..si ia parca nu vrea sa inteleaga kk am nevoie si de odihna.nu stiu ce sa fac. si m-am gandit k poate niste sfaturi m-ar putea ajuta.

Răspuns Câştigător
| eugenl a răspuns:

Va fi mai mult timp pierdut decat daca simti ca trebuie sa inchei aici. O sa spun drept. Poate are dorinte sexuale mai des decat ii poti tu oferi. Vorbeste deschis si despre asta, dar daca tot vorbesti la pereti atunci faceti o pauza sa vedeti cum e si daca va mai dati o sansa. Ar fi un scenario plauzibil ca ea sa aiba pe altcineva si sa caute sa te determine sa inchei tu relatia. Altceva nu-ti pot spune. Eu am avut o relatie de 3 luni, iar ea nu a incercat sa ma tina sub papuc, ci mai rau, a incercat sa-si bata joc de mine.

4 răspunsuri:
| eugenl a răspuns:

Dupa cum se vede e geloasa si posesiva, prea posesiva. Vorbeste cu ea, comunicati. Dedica-ti week-endul sa faceti ce ar vrea ea si fa-o sa inteleaga ca serviciul te oboseste, dar ca nici fara bani nu poti trai.

| xMiEz explică (pentru eugenl):

Am incercat si asta am vorbit cu ea am incercat sa ii explic dar parca vorbesc cu peretii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa iti fac omule daca iti trebuiesc pustoaice? Iti meriti soarta. Numai asa sa ne laudam ca avem iubita. Daca imi facea mie asa ceva fugeam nu stateam. Te vrea sub papucul ei, de ce crezi ca face figuri? Tu esti barbatul sau ea barbatul? Fii mai cu cap, ai alta varsta. Doar nu o sa stai cu una care face figuri. Ii permiti si de aia are fite.

| xMiEz explică:

Ce imi propune eugenl sa fac am incercat de mai multe ori sa ii explic si de fiecare data vorbeam cu peretii. a doua zi uita. si tu nimenialtu poate ai dreptate cu ceea ce spui dar nu vreau sa dau cu piciorul la 2 ani si 9 luni...