Si uleiul de masline si cel de floarea-soarelui sunt facute din plante. Deci nu pot fi toxice in salate. Ideea este ca in prajeli uleiul isi schimba structura si devine toxic. Unul mai mult ca altul dar ambele au ceva. Se zice ca cel de palmier este mai bun.
Cei mai mari bucatari ai lumii gatesc doar cu ulei de masline, cred totusi ca sunt mai informati decat colegul tau
Nu de alta, dar m-am speriat cand o zis ca uleiul de masline e toxic pentru prajeli
Mai erau unia care spuneai uleiul de masline te face bine daca esti blonav de stomac si in Italia unde aia consuma numai asa ceva mai toti au problee cu stomacu deci basme frate, astea is basme.Tu probabil ai bani daca folosesti ulei de masline.Cel mai bun este ala de porumb, adica din ce am inteles cu cit este mai slab, ceva gen cum ar fi la sucuri mai slabe fata de alea concentrate is mai bune.Acum fiecare is da cu presupusu, dar atita timp cit is in magazine nu-s otravuri, daca ar fi toxice nu lear mai aproba pre consum
Dacă ar fi toxic, ar fi toxic pentru ambele.În salate mie nu îmi place gustul uleiului de măsline.
Se credea inainte ca uleiul de masline ar deveni toxic la temperaturi inalte, insa asta se intampla numai cand are peste 190 de grade, asa ca este foarte ok pentru gatit
Fara vrajeli cam toate produsele sunt toxice, eu ti-as recomanda untura de casa dar totodata si uleiul de masilne e bine venit
Ileanda întreabă:
anonim_4396 întreabă: