| bugara a întrebat:

Am citit o reteta pe net si acolo zicea,, Se aduce la fierbere, apoi in primele 15 minute de fierbere se spumeaza bine supa.,, Ce inseamna a spuma si cum fac chestia asta? Merci!

Răspuns Câştigător
| AmaliaMocanu a răspuns:

Trebuie sa iei spuma de deasupra. ADICA STI TU CHESTIA AIA CARE SEAMANA CU MUCEGAIUL(scuze de expresie)Ai grija sa nu ramana nici un pic! Pentru ca strica gustul la supa.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A spuma este o operatie ce urmeaza fierberea.Se foloseste o paleta pentru a aduna spuma care s-a format de la alimentele adaugate la fiert.
Sper ca raspunsul meu te-a ajutat! Succes si cred ca mancarea ta va fi excelenta!

| andreidraga a răspuns:

O metoda empirica consta in indepartarea spumei de la suprafata.

| bugara explică:

Oricum eu sunt dezastru total in bucatarie. Mersi pentru intrebarile rapide!