Dacă e cutia antifurt, trebuia să o scoată cei de acolo, de la casă. Însă din moment ce nu au zis nimic, poate nu e antifurt.
Dacă chiar nu poți să o desfaci, mergi la magazinul acela la informații ( dacă are birou de info. ), și întreabă acolo, iar dacă nu mergi și întreabă la o casă. Și te va ajuta. Să ai bonul în format fizic, original la tine în caz de ceva... Bonul, e și garanția.
Am.mers la casele unde iti scanezi tu. Nu stiam ce e cu cutia asta. Da, e cutia antifurt. Are ceva daca am luat o asa?
Nu știu dacă are ceva, însă dacă nu o poți să o desfaci da e o problemă deoarece nu poți folosi căștile...
Nu contează dacă ți ai scanat tu. Poți merge la magazin, la ghișeul de informații și să întrebi pentru a fi sigur ca nu e problemă.
Dar, de obicei trebuie să întrebi pe cineva când are antifurt, să o desfacă. Ei o pot desface.
Pana la urma ai reușit sa o deschizi sau nu?
Dacă nu du-te înapoi la magazin pentru a o desface. Nu mai încerca să o deschizi, iar apoi sa o strici și după sa te trezești ca trebuie sa o plătești sau alte lucruri de genul.
Ia un patent si fa-ti damblaua, aia doar tiuie nu te improasca cu vopsea, de incepe sa tiuie, o arunci si tu la vecini si ai scapat
Scrie pe spate" Alpha Electronic Alarm", o gasesti pe net. E transparente, din sticla.
Am.cumparat castile, care erau in cutia asta.
Ai cumparat-o pentru un prieten, nu? sau ai luat-o prin casele automate si nu ti-a scos nimeni antifurtu? du-te inapoi cu bonul.
Pot incerca sa o scot eu sau trebuie dusa inapoi?