| Lightning1997 a întrebat:

Am cumparat din hypermarket niste casti care sunt intr-o cutie mare, cred ca e antifurt. Nu reusesc sa o deschid. Cei care ati mai cumparat asa, cu ce ati deschis-o?

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Anonimul151 a răspuns:

Dacă e cutia antifurt, trebuia să o scoată cei de acolo, de la casă. Însă din moment ce nu au zis nimic, poate nu e antifurt.

Dacă chiar nu poți să o desfaci, mergi la magazinul acela la informații ( dacă are birou de info. ), și întreabă acolo, iar dacă nu mergi și întreabă la o casă. Și te va ajuta. Să ai bonul în format fizic, original la tine în caz de ceva... Bonul, e și garanția.

| Lightning1997 explică (pentru Anonimul151):

Am.mers la casele unde iti scanezi tu. Nu stiam ce e cu cutia asta. Da, e cutia antifurt. Are ceva daca am luat o asa?

| Anonimul151 a răspuns (pentru Lightning1997):

Nu știu dacă are ceva, însă dacă nu o poți să o desfaci da e o problemă deoarece nu poți folosi căștile...

Nu contează dacă ți ai scanat tu. Poți merge la magazin, la ghișeul de informații și să întrebi pentru a fi sigur ca nu e problemă.

Dar, de obicei trebuie să întrebi pe cineva când are antifurt, să o desfacă. Ei o pot desface.

Pana la urma ai reușit sa o deschizi sau nu?

Dacă nu du-te înapoi la magazin pentru a o desface. Nu mai încerca să o deschizi, iar apoi sa o strici și după sa te trezești ca trebuie sa o plătești sau alte lucruri de genul.

| Javva a răspuns:

Ia un patent si fa-ti damblaua, aia doar tiuie nu te improasca cu vopsea, de incepe sa tiuie, o arunci si tu la vecini si ai scapat

| IreneeDiana a răspuns:

Trebuia sa lași o poza cu cutia.

| Lightning1997 explică (pentru IreneeDiana):

Scrie pe spate" Alpha Electronic Alarm", o gasesti pe net. E transparente, din sticla.

| IreneeDiana a răspuns:

Ai cumpărat-o sau ai împrumutat-o?

| Lightning1997 explică (pentru IreneeDiana):

Am.cumparat castile, care erau in cutia asta.

| Cocoandrei441 a răspuns:

Nu poți să o tai cu, ceva? (Foarfecă, cuțit... etc)

| ggtech a răspuns:

Ai cumparat-o pentru un prieten, nu? happy sau ai luat-o prin casele automate si nu ti-a scos nimeni antifurtu? du-te inapoi cu bonul.

| Lightning1997 explică (pentru ggtech):

Pot incerca sa o scot eu sau trebuie dusa inapoi?