Cand ciocolata se topeste in ambalj si se reintareste, prinde o nuanta albicioasa, dar nu are nimic.
@Tipul_Verde: De fapt, e alba simpla...sau mai bine zis, alba cu "pete" tot albe.
@anamaria91: Versiunea cu topitul o stiam si eu, dar nu eram prea sigura. Multumesc oricum pentru confirmare.
Poate era cu iaurt, nu stiu. Oricum termenul de garantie nu e o garantie sigura. Ceva poate sa fie bun de mancat si dupa luni bune de la termen. Sau poate fi stricat inainte sa-i expire termenul. Oricum daca ai mancat ceva sub termenul de garantie si nu a fost bun (adica, ma rog, sigur, sau normal) asta iti ofera o justificare sa ceri despagubiri. Incearca sa nu mananci carne expirata, in rest. nu mi-e frica de nimic. Am un stomac puternic.
@anamaria91, ai dreptate. S-a topit de la căldura care a fost, şi s-a întărit după în ambalaj. De aceea are pete albicioase.
LisaJulie întreabă: