Cu lichidele nici atat, mai bine cu putin de miere biologica ori iaurt, cu toate ca nu ar trebui amestecat! O lingurita pe stomacul gol nu este atat de gretos precum pare, asa cum mai mentioneaza alti membri TPU. Se recomanda abia dupa 20-30 minute sa se consume lichide ori micul dejun, pentru eficacitate mai mare. Un ulei de masline extravirgin ca sa isi faca efectul pentru sanatate, este recomandat cel cu aciditate scazuta, adica intre 0.1-0.3%, ustura nitel pe gat, dar este extrem de bun pentru multe afectiuni. Un astfel de ulei este si piperat la cumparat, osciland de firma producatoare cu pretul de la 100 lei - pentru 100-350 ml.
Prostii! Vrei ceva sanatos dimineata? Ia o lingurita de miere de albine pe stomacul gol. Eventual maninca un catel de usturoi inainte. Uleiul ala foloseste-l la salate, nu iti bate joc de el...
Faci supa crema de legume, pui uleiul in timpul prepararii, si se va omogeniza.
E grețos, nu văd rostul, nu e ca și cum ar face minuni. Există multe lucruri sănătoase pe care ai putea să le încerci fără să te chinui. Unii îl beau cu miere, eu n-aș putea în veci să înghit așa ceva . Dacă chiar vrei să faci asta, doar dă-l rapid pe gât, cu apă și lapte și alte lichide doar îți prelungești agonia.
Apa si uleiul nu se vor amesteca, uleiul va pluti mereu (din cauza caracterului polar/nepolar). N-are rost sa te complici sa faci emulsii, apoi sa ai grija sa nu se taie etc. Nu merita efortul. Bea-le separat, sau sunt suplimente cu principii active din masline.
Sigur, vindeca, coronavirusul
ideea era sa il iei pe stomacul gol, asa ca in orice l-ai amesteca nu mai e NUMAI ulei de masline
si in orice caz, nu rezolva nimic, tot un fel de placebo, adica ai dat atatia bani pe un ulei prapadit, TREBUIE sa fie bun... "la suflet"
LisaJulie întreabă: