Pe ambalaje se inscrie data expirarii adica, data pana la care produsul, pastrat in conditii corespunzatoare, nu isi modifica calitatile.
Este data îmbutelierii, data expirării coniacului este de câţiva ani şi nu cred să nu se uite cineva atâta timp... Undeva o să găseşti data expirării, scrie ceva de genul "Valabilitate 4 ani de la data înscrisă pe produs", adică 13 oct 2011...
Pe sticla nu scrie care este valabilitatea produsului, gen"Valabilitate 4 ani de la data înscrisă pe produs"). sunt mentionate doar detalii despre prelucrarea acestuia:cum ar fi:"Vinars realizat prin cupajarea distilatelor "Charente" de 12 ani, calitatile acestuia au fost incununate de nenumarate medalii, acesta fiind de altfel, vinarsul pe care societatea il produce de peste 30 de ani.
Culoare remarcabila, chihlimbarie, arome fructate de stafide si roscove perfect completate de nuante florale: violete si flori de vita de vie, toate acestea perfect echilibrate de taninii subtili si nuantele vanilate dobandite in cei 12 ani de invechire ai distilatului in butoaie de stejar.
Este bogat, vibrant si in acelasi timp delicat, rotund si catifelat"! Data este inscriptionata ca si o stampila.Dar totusi tind sa cred ca nu tin ei in supermarket-uri produse expirate.Eu vreau doar sa va cer si parerea voastra! VA MULTUMESC!
pe orice sticla scrie valabil pana data de... daca asa scrie la tine si apare data 13 oct. 2011 inseamna ca e expirat.
Coniacul nu expiră, coniacul se învecheşte, ca vinul - ceea ce îl face mai preţios.
Aia e data îmbutelierii.