Daca sunt lipiciosi sunt in procesul de stricare. Redau dintr-un articol: Toate aceste adaosuri, cum ar fi amidonul, plus faptul că mezelurile nu sunt tocmai proaspete sau calitatea cărnii nu este cea mai bună, le fac lipicioase, după câteva zile de stat la frigider. Există şi studii care arată că dacă carnea de vită folosită la producerea mezelurilor provine de la un animal bolnav, aceasta are acel aspect de „lipici".
Mereu mezelurile se fac asa la câteva zile.Au un temen de valabilitate dar o data desfacute sunt "pa".
Eu țin crenvurști la congelator dacă i-au mai mulți pentru ca eu de obicei cumpăr doar de la carmangerie și ii pun la fiert când ii mănânc.
La bucata sau în folie? Nu prea stau în frigider cei la bucată, după 3 zile se fac cum ai spus tu. Poți încerca, de nu sunt buni la gust ii arunci la câine.
I-am luat la caserolă de plastic
Mai bine gatestii e mai sigur desi in Germania am mancat si eu asa crenvustii la caseola de plastic si nu am avut nimix