Toata operatiunea de gatire trebuie sa dureze 5', altfel mananci zgarciuri. Decongelezi, alegi surimi din pachet(rulourile rosii), le pui separat, incingi tigaia, pui ulei masline, pui fructele de mare, amesteci, pui usturoi, ardei iute, sare, piper, amesteci continuu, foc mediu spre mare, stingi totul cu vin alb, reduci vinul, adaugi surimi, pui o bucata mica de unt rece, amesteci, pui patrunjel tocat si zdrobesti si 2-3 rosii cherry cu furculita, stingi focul si servesti simplu sau poti sa arunci acolo o mana de paste fierte, amesteci si gata. Enjoy!
Ceau, eu gatesc coktail-ul de fructe de mare cu spaghete(de la Barilla). spaghetele se fierb in apa cu sare.intr-o cratita se pun 2-3 linguri de ulei, usturoi tocat, se caleste, dupa care se adauga fructele de mare(acestea se fierb inainte 5 minute in apa cu sare, se pun cand apa da in clocot), se mai lasa putin pe foc, dupa care se adauga spaghetele fierte, se amesteca si se pot servi.patrunjelul este optional. pofta buna
Calite, apoi in sos de smantana proaspata cu dafin, boia si piper rosu. Se servesc peste orez sotat.
Eu le calesc in unt, cu usturoi si piper, apoi le servesc cu cartofi natur. E simplu, rapid, gustos si sanatos.
0PopaPorno întreabă:
LisaJulie întreabă: