Conform regulilor oul bătut si smantana se pun cam la 2-3 minute dupa ce ai oprit flacara de la aragaz.
Asa ai procedat?
Patrunjelul inghetat sau nu, se pune sa fiarba 1 minut cu ciorba. Apoi ce ti-am scris mai sus.
Pe viitor incearca asa; in bolul in care ai pus amestecul de
smantana cu ou, pune doua polonice din ciorba fierbinte, apoi pui amestecul in oala si mai da doua- trei clocote la foc foarte mic.E BINE ca smantana sa fie cat mai grasa cel putin 20%.
Ce fel de smantana ai folosit?
Daca era din cea fermentata, asta e rezultatul orice ai face.
Foloseste smantana naturala sau din cea "pentru gatit" din comert.
Poate erau prea reci ouăle și smântâna - diferențe de temperatură.
Sau smântâna avea prea mult zer.
Ori chiar de la pătrunjel să fie problema, e clar că ciorba e caldă și dacă pui ceva rece, se separă tot.
Ai pus zeama de lamaie, cumva?
Nu ai strecurat prin sita de ceai, ouale cu smantana si ciorba fierbinte?
Undeva ai gresit! Sau ai ales o reteta care nu are toate " secretele"