| poliana a întrebat:

Am facut o crema de prajitura si mi-a iesit prea moale. Ce pot sa-i adaug ca sa o aduc la o consistenta anume si sa o pot intinde pe prajitura? Crema este pe baza de budinca.

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Adauga o lingura mare de faina si mai las-o pe foc sa fiarba, amesteca continuu pentru a nu seprinde.

3 răspunsuri:
| dicarmencitta1957 a răspuns:

Se gaseste la orice supermarket intaritor de frisca de la Dr Otker, are intructiuni pe plic(eu la o crema care imi iese moale pun jumatate de pliculet, sunt niste pliculete ca cele de praf de copt). Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Completează cu făină în cantități mici și mesteci continu pentru a preveni lipirea pe pereții vasului pus pe flacără (focul trebuie să fie mic).
Succes.
Pa, pa.