Retetele astea sunt special facute pentru cuptoarele care au termostat sau pentru bucatarii care au termometre de bucatarie care masoara de la -50 de grade si variaza pana la + 550 (unele din ele) altele fiind intre +150, +300 grade Celsius. Ce mai masoara ei la temperatura de +550 nu stiu, dar principalul e ca exista. Iti dau ca sa vezi poze si detalii referitoare la pretul lor aici
http://www.multilab.ro/MainPages/Key-Lab/Instrumente/termometre.htm#Mon
http://www.tdr.ro/produse.php?cat=1&subcat=31
Pai sunt termometre speciale pentru mancare, sosuri, carne. asa cum sunt termometre speciale pentru vin. doar nu te gandeai sa-i iei temperatura la "subrat" cum facem cu un copil.
Iti cumperi termometru special pentru mancare... Altfel, stiu si eu cum poti afla temperatura exacta? bagi degetu`? sunt termometre speciale si pentru carne, pe care le introduci in bucata de carne pe care o coci la cuptor. sunt si pentru vinuri. trebuie sa fie ceva si pentru sosuri.
Sau merge sa l incerci la fel cum se incearca apa de baita pentru copii sa bagi un pic cotul in sos
Exista termometre speciale pentru gatit pe care le poti cumpara de la magazinele specializate in vanzarea instrumentelor de gatit. Eu am unul deja, este cam scump dar ma ajuta mult.
Ba da, ti se pare comic, dar asa se face. Exista termometre sepciale de bucatarie.
Dar ce doresti sa gatesti de reteta este atat de complicata? Banuiesc ca se refera la plitele acelelea care arata temperatura la care se gateste.