Midiile în mare, pe fundul mării trăiesc, deci gustul de nisip există.
Problema este că există în supermarket midii preparate, care doar se încălzesc.
De ce nu le-ați cumpărat pe acelea dacă aveați poftă de midii?
Ca orice vietate marină are secretele ei de gătire.
Asa crezi tu ca le ai gatit bine, urmareste pe Youtube tutorialele Jamilei, ea este bucatar expert si stie cum se gatesc corect, ia notițe după rețetele ei.
Numai cine foloseste cratita doar ca sa manance din ea, nu ca sa gateasca, o poate lauda pe Jamila. Pariez ca bunica ta gateste mai bine decat ea.
In bucatarie e mereu de invatat
si o copila de 16 ani, dar si o bunica de + 80
Iar la unele preparate, chiar trebuie indrumare.Sunt unele secrete care iti usureaza munca.
Am spus eu ca nu este de invtat? Dar cine o lauda pe Jamila, chiar nu stie nici sa fiarba laptele. A copiat niste retete dar le-a copiat prost.
O recomand si eu pe Jamila.Dar parca era mai fain inainte cand nu era totul extrem de comercial pe canalul ei.
Midiile se simt așa fiindcă sunt absolut incorect preparate, iar textura lor este alterată. Nu știi să le gătești, asta este foarte clar.
Ai mancat mancare gătită de mine, ca sa imi spui tu ca nu stiu sa gatesc? Si sunt corect preparate, de pe reteta.
Nu știi să le prepari. N-aș mânca ceva preparat de tine nici dacă mă amenință direct Putin.
Dar cine ti-ar găti tie? Du-te si te plimba