Acel tip de cuptor este ideal, ii da un gust si un parfum rar intalnit. trebuie sa faci jar bun intr-o parte a cuptorului si apoi adaugi lemne pe parcursul timpului sa intretii caldura. pui porcul(cam 80kg max) in centrul cuptorului. trebuie sa stea pe un gratar si dedesubt o tava in care torni vin si ierburi(la final strangi tot jiul din tava si il folosesti drept sos). temperatura in cuptor trebuie sa fie cam de 120-140 grade, coci porcul pana cand temperatura lui interna atinge 80 grade(dureaza minim 5-6 ore). porcul trebuie sarat-piperat, uns cu ulei de cimbru si crestata toata pielea din 2 in 2 cm. trebuie rabdare, rezultatul este fantastic. Enjoy!
Buna!
tu vrei sa faci friptura de porc sau sa bagi tot porcul? La friptura m-as mai pricepe...
Cred ca m-am exprimat gresit sau incomplet! UN PURCEL DE LAPTE(8-10 KG), cu un mar in gura(rat), uns cu miere, etc...
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: