| MarcelSiEusebiu a întrebat:

Am lasat mustul la fermentat (din greseala) si o fermentat. Intrebarea mea este daca trebuie sa pun capacul sau nu sticlei. Speram sa consumam acest vin de craciun. Vinul este cel din imaginea de profil.
Dau funda.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce imagine mă deja te ai îmbătat si ai uitat sa pui imaginea.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca in timpul fermentarii mustul "a luat" aer, atunci apropiatii tai vor fi dotati cu otet "bio", timp indelungat.

| Mmn a răspuns:

Pentru a bea must de sarbatori. Trebuia pus in sticla si direct la congelator..iti zic ca sta foarte bine

| relian a răspuns:

Daca nu mai fermenteaza pune dopu.Gusta sa vezi daca mai e dulce, de nu mai e dulce, atunci pui dopu.De nu pui dopu se strica vinu

| relian a răspuns:

laughing ma uitai acu la poza, este torocala acolo, baga undeva la rece, la frigider este f bine si lasa sa se limpezeasca, poti lasa cu dop e ok.Dar dupa sa nu il mai agiti ca se tulbura rau.La craciun scoti tragi cu ceva un furtunas, o sa vezi depunereile, tragi deasupra la depunerile de drojdie si aia e, dai petrecere cu 50 ml de vin sau cat ai tu acolo laughing te imbeti cuc