| Anablondyi a întrebat:

Am o intreabre happyhappy am facut ciocolata de casa.care trebuie sa fie tare si am respectat reteta si am pus`o la frigider dar nu s`a intarit nici dupa 2 zile! ce sa fac? uunde sao p un sa fie tare! adica heloo eu am respectat reteta a iesit si buan dar nu tare cum normal ar trebui sa iasa!

Răspuns Câştigător
| morena a răspuns:

Nu e prima data cand va explic asta! Zaharul trebuie fiert la o proba destul de tare! Adica sa se ingroase(astfel apa evaporandu-se)! Deci acum nu cred ca mai ai mare lucru de reparat,dar pe viitor sa stii sa fierbi mai mult timp zaharul, sau sa pui mai putina apa pe el cand il pui la fiert! Daca ai nelamuriri iti explic si pe privat!
ps:meseria mea e cofetar, ai incredere!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa o pui la congelator si daca nu merge contacteaza-ma pe adresa de mess viviana_madalina@yahoo.com mersi!

| MeMonaIoana a răspuns:

Poate nu a fost un ingredient in cantitate corecta sau poate le-ai adugat pe toate o data si trebuia pe rand. adica dupa 2 zile ar trebui sa se intareasca totusi

| dordel_2176 a răspuns:

E gresita reteta daca nu s-a intarit. Eu am incredere in tine, mai incearca. In congelator o sa inghete apa din cioacolata si o sa iti spargi capul cu ea.

| CrissTinutza_5207 a răspuns:

La congelator thinking