DA, ciupercile conservate aflate spre vânzare în magazin ( indiferent că sunt la borcan, conservă metalică sau pungă/congelate ) se pot prepara în ORICE mod doreşti : tocăniţă, ciorbe, pilaf, cu maioneză, pizza, etc.
Singura "condiţie" necesară, în cazul în care faci ciuperci cu maioneză ( ori la pizza ), ar fi să le scurgi bine de acea zeamă în care sunt conservate.
La celelalte mâncăruri se pot pune cu zeamă cu tot, iar la sfârşit condimentezi/verifici de sare ( atenţie : unele ciuperci sunt conservate în saramură ).
În diverse feluri, vezi aici:
http://www.ghid-culinar.ro/......aiser.html
http://www.gustos.ro/retete-culinare/ciuperci-cu-maioneza-si-usturoi-1.html
http://www.bucataras.ro/retete/mancarica-de-ciuperci-cu-cartofi-17093.html
http://www.restaurantedelux.ro/......sline.html
http://www.restaurantedelux.ro/......ntana.html
Buna!
Poti prepara de pilda o delicioasa:
CIORBA DE CIUPERCI
http://www.petitchef.ro/retete/ciorba-de-ciuperci-fid-784947
Te pup!
Daca nu ai multe ingrediente la indemana, recomand sa faci o salata cu maioneza, zeama de lamaie, sare si piper Pofta buna!
LisaJulie întreabă: