| Roock a întrebat:

Am o intrebare uurgggeeennntaaa!

Pai...doamna diriginta e profa' de religie si ne-a facut sa tinem post...doar vinerea. Stiti cumva, daca sunca este de dulce sau de post? Am nevoie pana maine! Funda+vot pentru primul!

Răspuns Câştigător
| annakarenina a răspuns:

Sunca nu este de post, ea este facuta din animale, nu ai voie sa mananci daca ti post, daca esti ortodoxa nu poti manca ceva facut din animale, cum este sunca, dar nici produse ce vin de la animale, cum este laptele, daca esti catolica nu poti manca ceva facut din animale, dar poti manca ceva ce ele ofera, adica oua, lapte etc.

10 răspunsuri:
| Robert a răspuns:

Este de dulce, nu se papa.

| Laura a răspuns:

Aoleu, stai liniștită și mănâncă ce vrei, că doar nu te-o verifica nimeni. Tu crezi că Doamne-Doamne are vreo satisfacție dacă lumea nu mai mănâncă șuncă? laughing

| Bl4ckShadowS a răspuns:

E de dulce :S

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Credincios sau nu, ai în vedere două lucruri importante :
1. Postul e bun pentru detoxifierea organismului, dar la organismele în creştere nu pot lipsi carnea, ouăle şi lactatele timp atât de îndelungat. Să ţii post numai vinerea mi se pare o soluţie bună.
2. Voi publica pe http://lecturirecenzate.ro/ în fiecare sâmbătă, începând de mâine, 12.03, câte două reţete de post, până la Paşte. Dacă poţi, printează-le şi oferă-le dirigintei. O să-i facă plăcere! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite primul tandem de reţete de post http://www.lecturirecenzate.ro/......e-de-post/

| SatanaInIzmene a răspuns:

De unde stie diriginta ta ca ai tinut post sau nu?

| ganton a răspuns:

Desi c̶r̶e̶t̶i̶n̶ii crestinii* mi-s antipatici macar de eram popor de crestini. Asa suntem doar de superstitiosi.

| Roock explică:

@ Abgesang...defapt,nu are nici o satisfactie doar ca ni s-a zis ca postul are un rol mai mare decat orice rugaciune...asa ca pot incerca sa tin post.

| MihaelaMariaPopa a răspuns (pentru Roock):

Spune-i ca-i tampita, postul e 80 la suta rugaciune si 20 la suta mancare.

| Roock explică:

@the pig dude...dar nu fac asta pentru ea, o fac pentru mine :p