Parerile sunt impartite.Parerea mea este ca unele le completeaza pe celelalte.Eu nu tin cont de asta.Mananc si una si alta.
Cel mai sanatos ar fi sa urmezi dieta stra-stramosilor nostri. Si ca fapt divers, aia nu stiau nici ce este painea dospita.
Fructe si alte parti edibile de la plante, apoi insecte ca lacustele si viermisorii constituiau cea mai mare parte din alimentatie, la care se mai adauga din cand in cand (cand vanatorii erau norocosi) carne, uneori miere (daca gaseau un stup si daca era plin. Si peste cred ca mancau destul de mult, insa atunci apele erau mai curate.
Si un lucru foarte important, care ramane si acum valabil, stramosii nostri erau foarte activi, si asta avea o contributie importanta pentru sanatate.
Sanatoasa este mancarea care iti aduce aportul de vitamine, proteine, minerale si tot ce are nevoie corpul pentru a fi sanatos.
Totul depinde cum este gatit. De preferat cu carne deoarece un stil de viata fara carne este putin mai pretentios avand in vedere faptul ca carnea cotine foarte multe proteine. este bine de evitat prajelile.
Nu exista asa ceva, atat carnea cat si vegetalele sunt esentiale organismului.