FA-TI TEMELE SINGURA!
Nici macar nu stii sa scrii, nu te primesc astia nici la matura!
Fetito, lasa dracu' calculator ca te-a prostit de tot. In clasa a 4a tu nici sa scrii nu esti in stare. La ore ce dracului faci? Dormi? Pune mana si invata si lasa internetul.
Doamne cum e posibil?
"in 3 hambaruri sunt 9045kg grau."
Atunci cum in primul sa fie peste limita care o au toate 3? Ori ai cam exagerat cu prescurtarea?
Sa zicem daca era asa 90450 kg in toate atunci
90450-9475=80975 kg in a, c(hambarul 1 si 3)
80975-9475=71500 kg in b (hambarul 2)
Daca ai gresit tu vreo cifra incearca formula asa :
a+x+c=9045... dar nu inteleg "9045" doar atat si totalul a si c face 18090
a+x+c=n (a+c=n-9045*=b)
a=nr.
x=necunoscut
c=nr.
n=nr. natural sau suma in cazul de fata
si nu pricep intrebarea? m.---r---? kg2kg fii mai exxplicita data viitoare pentru ca sunt a X-a si nu cred ca ar trebui sa ma mire o problema de cls. IV-a dar asta m-a lasat masca Reformuleaz-o te rog.
Tema nu stii sa o faci, dar pe net stii sa umblii? Ce fel de parinti aveti fratilor?! Apoi se mai si intreaba de ce sunt prosti copiii si pica pe capete la examene...
Pune mana si invata, la varsta ta habar n-aveam ce inseamna internet sau calculator!
Alooo domnisorica, fa-ti temele singura! aici nu este site de facut teme, e site pentru ajutorarea celor care au probleme mici si mari, nu ne facem tema la amte, si in plus problema nici nu este scris bine! mergi ma fa-ti temele si prin clasa a 6a mai pofteste la calcultor! pfoai ma AUZI! la 10 ani calculator sau laptop cu net si alea alea...mergi ma la scoala!
Cum imi place mie sa spun
" Inca o planta [; x] "
Lasa fato netu punete cu burta pe carte'
Maine vii si ne intrebi dara esti gravida'
Draga. duduitza...
Inainte de a incerca sa-ti faci temele singura, invata sa scrii.Cum ai trecut in clasa a 4-a?(pe ochi frumosi?)
Din intrebarea ta nu am inteles ABSOLUT NIMIC!
Ce dracului este aia "partollema"?
Fato, du`te dracului de aici si citeste o carte...
Cica "Copiii sunt viitorul"
Cum dracului sa evolueze Romania cu niste copii ca tine?
Ma intreb doar, oare ce note ai la scoala?
"Am o partollema asta mi-a dat tema pe clasa 4 dau fundita sperca stiti e prescurtat"-Scuze ca`ti zic, dar esti analfabeta?
"m.---r---? kg2kg"-aa? ce intrebare este asta?
Vino aici cand inveti sa scrii, copilo! Punct.
P. S.:m`ai calcat pe nervi cu intrebarea asta, si de aia sunt dura cu tine.
Concluzia? Lasa netu`, duduie!