Pai pizza sa ce comanda clientu sa fie adus intr-un timp ex: 30 min...sa nu aiba intarzieri mari pizza sau altceva sa fie puse in ceva care sa l tina la temperatura care trebui.adica tot c trebuie sa fie cald sa nu ajunga rece la client, cel car duce comanda la client sa dea restul calumea nu sa zica ca ala a fost bacsisu lui. tacamurile sa nu lipseasca (daca aveti la anumite salate, garnituri etc) chiar daca comanda ajunge la cineva acasa sau la o firma. pizza trebuie sa fie calda si sa nu fie reincalzita nici cartofii sau alte mancaruri si sa fie pregatite atunci asta daca nu ai un meniu zilei unde se face o data mai mult
mi-ai facut pofta pe pizza ))
mie mi-au placut ciupercile puse pe gratar cu putin urturoi
Produsele trebuie sa fie calde si sa nu intarzie mai mult de 30 de minute (depinde si de locatie acum). Incearca sa faci pizza cu carne tocata de vita - nu am vazut in tara asa ceva pana acum.
Bună! Eu de la pizza comandata am următoarele cerinţe: - să nu fie blatul prea gros şi umplutura prea subţire; - să aibă din belşug componenta principală (dacă e cu ciuperci, să simt din plin ciupercile, la fel dacă e cu şunca sau cu peşte etc.); să nu fie prea sărată (adesea se întâmplă asta); - fireşte, să fie caldă şi să vină cel târziu într-o jumătate de oră. Dar unde e pizzeria ta? În ce oraş, cartier? Venim şi noi! Sau comandăm!
Pai mie imi place felul cum ma serveste, cum imi ia comanda...adica sa nu fie badaran . felul cum sunt asezate pe farfurie.la pizza la domiciuliu(cand comanda), e bine sa intrebi daca vrea ceva in plus sau sa scoata ceva de pe ea. poate un aliment de pe pizza nu-i place, si e valabil si la restaurant ...cam atat