Pai ar fi bine sa ne spui cam ce ai vrea sa gatesti, si atunci te putem ajuta.Asa,noi nu stim cam ce ti-ar placea tie sa incerci sa faci. Spune ce si te ajutam.
O sa-ti iese pana la urma... Si maica-mea se plangea intr-o seara ca i-a iesit maioneza la a 3a incercare... De obicei mancarea sanatoasa nu are gust... Nu trebuie neaparat sa-ti faci griji ca nu are gust... Dar, daca vrei sa faci o mancare foarte aromata, cumpara cat mai multe condimente si invata sa le folosesti. Mie imi plac cele de la Cosmin ca scrie pe ele si la ce se folosesc. Si inca o chestie de care ma folosesc eu cand gatesc este mirosul... Mancarea mea de obicei miroase bine... Si ii urmaresc schimbarea de fiecare data cand mai adaug un condiment. Pana la urma ajung sa stiu exact ce-mi lipseste dintr-o mancare pe care am mai facut-o doar mirosind-o.
Pai, din greseli inveti. Nici mie la inceput nu imi ieseau extraordinare mancarurile, dar cand le faceam a doua, a treia oara, stiam ce sa fac sa nu mai gresesc. Ai putin mai multa ambitie si rabdara. Bafta!
Nu uita sa-i pui sare sau delikat.Intr-o zi vei invata sa faci cele mai gustoase mincaruri daca iti place sa stai in bucatrie. Daca ai ambitie iti va reusi totul trebuie doar un pic de rabdare.Succes
Trebuie sa ai rabdare sa nu te grabesti sa pui ingredientele in ordinea timpului de fierbere si mult suflet bineinteles