Trebuiesc in primul rand sparte cu grija, nu dai ca taranu, si in al doilea rand, cand le pui unde vrei sa le pui, nu le arunci de la 10m, ca normal ca se sparge, il ti aproape si dai drumul galbenusului de la o distanta mica de suprafata pe care vrei sa cada, ca altfel normal ca se sparge.
Tocmai ca sunt prea proaspete face ca galbenusul sa se sparga.Si daca le-ai tinut un pic la frigider, iar se sparg. Acum cateva zile am luat si eu oua de la aginile mele si le-am bagat la frigider.Ei, cand le-am dat drumul in tigaie, s-a spart galbenusul.Oua de trei zile luate dincuibar.Nu sunt vechi ci din cauza racelii intrata in ou.
Eu renunt la oua cand se sparg...fii serioasa, sunt doar oua, nu trebuie sa risti, aia de mai sus sunt dusi!
eventual...
http://www.urbanlifestyle.ro/2011/01/verificarea-prospetimii-oualor/
http://retete.acasa.ro/......77231.html
Inseamna ca nu sunt tocmai proaspete, dar nu e musai sa fie stricate. Gen nu sunt ouate ieri ci saptamana trecuta
Omule, mi-am facut n ochiuri in care, atunci cand le-am spart si le-am pus in tigaie, s-a spart galbenusul. Si inca sunt viu, dupa cum vezi, ca doar postez. Ia si prepara-ti ce vrei linistit.
Au fost gainile vagaboante. ori cocosul curvar.
Si astora le mai place viata, vai, vai... sper sa nu da de-un val de gaini machiate pe centura.
Nu inseamna ca nu sunt bune inseamna doar ca nu sunt proaspete adica au cateva zile. Sunt bune :*
Nu, părinții mei au câteva găini și știu cum e Nu sunt rele, le spargi prea tare sau poate atingi cu coaja gălbenușul sau poate chiar cu degetul. Și ar fi indicat să nu le ții la o distanță mare față de tigaie deoarece se sparg și din această cauză. Sper că te-am ajutat! Poftă bună! :*